ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΖωντανή στο κυνήγι του τίτλου η ομάδα φούτσαλ που...

Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου η ομάδα φούτσαλ που κέρδισε 4-3 την Ανόρθωση

Δραματική νίκη με 4-3 πέτυχε η ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας σε βάρος της Ανόρθωσης, σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο “Ελευθερία”, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας διατηρήθηκε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, καθώς μετά τη νίκη και του ΑΠΟΕΛ επί της ΕΝΠ/Μέλισσα (11-5), η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες έμεινε στους τέσσερις βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας, να παίζει στο μισό γήπεδο την Ανόρθωση και οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλεύονται τους κενούς χώρους και να γίνονται επικίνδυνοι.
Στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια η Ανόρθωση έκανε το 0-1 με τον Σόουζα στο 1΄, ενώ η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσα με αυτογκόλ στο 6”. Στο α΄ ημίχρονο οι “πράσινοι” κατέγραψαν συνολικά 12 τελικές προσπάθειες, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ιακώβου στο 18΄, ενώ οι Ανόρθωση είχε τέσσερις, με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Μαλαό, να δείχνει ετοιμότητα.
Δραματικό ήταν το β΄ ημίχρονο, στο οποίο σημειώθηκαν πέντε γκολ, με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 4-3, όταν ο Ανδρέου με σουτ μέσα από την περιοχή στο 39΄ χάριζε ένα πολύτιμο τρίποντο. Προηγουμένως, η Ανόρθωση με γκολ του Κόκκινου στο 25΄ πέτυχε το 1-2, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τους Ιωάννου (27΄) και Καλό (31΄) ανέτρεψε το σκορ φτάνοντας στο 3-2, ωστόσο ο Μάρτινς ισοφάρισε σε 3-3 στο 32΄.
Τρία δοκάρια κατέγραψε στο β΄ ημίχρονο η Ανόρθωση, με τους Σόουζα (2) και Λακούφη (1), ενώ άλλο ένα δοκάρι είχε η ομάδα μας με τον Ιωάννου
Autoremarketing

Bet on Alfa