ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή, μάλιστα, ήταν η Ομόνοια!

Αυτή, μάλιστα, ήταν η Ομόνοια!

Άμεση αντίδραση και επάνοδος στις επιτυχίες. Η Ομόνοια άφησε νωρίς πίσω της την κακή εμφάνιση με τον Αποέλ στο κύπελλο. Επανήλθε στις γνωστές ελκυστικές εμφανίσεις της και πέτυχε σπουδαίας σημασίας νίκη.

Bet on Alfa

Αυτή, μάλιστα, ήταν η Ομόνοια είπαν οι χιλιάδες οπαδοί της, οι οποίοι αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές. Τους είχαν να παίζουν και πάλι επιθετικό ποδόσφαιρο και καθαρά από επιπολαιότητα των επιθετικών δεν πέτυχε μεγαλύτερο σκορ.

Η εμφάνιση της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα ήταν για άλλη μια φορά η επιβεβαίωση των δυνατοτήτων της ομάδας του Καϊάφα και αυτό που έχει να κάνει είναι, να παρουσιαστεί μέχρι τέλους με το ίδιο κοστούμι και η Ευρώπη… θα γίνει δική της!

Στα θετικά το μηδέν παθητικό απέναντι στην πρώτη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, η εξαιρετική παρουσία του νεαρού τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Παναγή, αλλά και το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος.

Κανείς δεν υστέρησε. «Φώναξαν» πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη και δικαιολογημένα το πανηγύρισαν έντονα με το τελευταίο σφύριγμα του Μασιά. Η Ομόνοια μπορεί για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και το ΓΣΠ θα πρέπει να αποτελέσει σύμμαχο σ’ αυτή την προσπάθεια. Πρώτα ο επαναληπτικός με τον Αποέλ, εκεί όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες και ακολούθως θα σκεφτεί την ΑΕΚ.

Autoremarketing

Bet on Alfa