Δηλώσεις στην κάμερα του protathlima.com έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ο Ρενάτο Μαργκάσα ο οποίος αναφέρθηκε στους τερματοφύλακες της ομάδας μας και στις επεμβάσεις που έκανε ο νεαρός Παναγή.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μας, θεωρώ πως ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Πριν το γκολ είχαν μια ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν εκεί για να μας σώσει και το ότι πετύχαμε την νίκη ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.
Έχουμε τρείς φανταστικούς τερματοφύλακες, από τους καλύτερους που υπάρχουν στην Κύπρο και οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε σιγουριά για όλους. Ο Παναγή ήταν σε πολύ καλή φόρμα, έκανε φανταστικές αποκρούσεις, είναι πολύ καλό παιδί με πλούσιο ταλέντο και αν συνεχίσει προσγειωμένος έχει όλες τις ικανότητες για να κάνει μια σπουδαία καριέρα».
Για τον Γιωργαλλίδη και το επόμενο παιχνίδι:
«Δεν μπορούμε να ξεχνούμε τον Αντώνη. Είναι επίσης ένας φανταστικός τερματοφύλακας και ο Παναγή πρέπει να δουλέψει σκληρά, αφού με ένα παιχνίδι δεν γίνεσαι το νούμερο 1. Πιστεύω με σιγουριά πως τα επόμενα χρόνια θα γίνει το νούμερο 1, όχι μόνο στην Ομόνοια αλλά και στην Εθνική Κύπρου γιατί έχει πολύ ταλέντο.
Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη, είμαστε πίσω με 3-0 αλλά πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα μας και να παίξουμε για τους οπαδούς μας, προσπαθώντας να πάρουμε την νίκη».







