Την… αλλάζει

Της Στέλλας Σωκράτους από sport-fm.com.cy

Δεν έχει κι άλλη επιλογή ο Κώστας Καϊάφας… Από τη στιγμή που τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές μένουν εκτός λόγω καρτών από τον αγώνα με την Ανόρθωση, γίνεται αντιληπτό ότι η ενδεκάδα της Ομόνοιας θα περιλαμβάνει… μαζεμένες αλλαγες το ερχόμενο Σάββατο. Ασίς, Σκέμπρι και Λομπιανίντζε ήταν στο αρχικό σχήμα στο προηγούμενο παιγνίδι, συνεπώς τρεις αλλαγές είναι δεδομένες. Δεν αποκλείεται πάντως να προκύψουν και μια-δυο άλλες διαφοροποιήσεις, ανάλογα με το σχήμα και τα πρόσωπα που θα επιλέξει για την ενδεκάδα ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Bet on Alfa

Η μεγάλη απουσία είναι ο Νούνο Ασίς, ο οποίος αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για την Ομόνοια. Ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που αποτελεί κόσμημα για τα κυπριακά γήπεδα και τιμά και με το παραπάνω τη φανέλα που φορεί. Είναι τιμή για την Ομόνοια που έχει στις τάξεις της τον Πορτογάλο, ο οποίος στα 37 του χρόνια, δείχνει με το πάθος και την ενέργεια του, ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο και τον θέλει και η Ομόνοια. Συνεπώς είναι θέμα χρόνου να υπογράφουν τα σχετικά συμβόλαια. Ο Ασίς, με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ έφθασε τα 5 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας.

Αποτελεί ερωτηματικό ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο στο αρχικό σχήμα, αφού εκτός είναι και ο Σκέμπρι, επίσης σημαντική απουσία για την Ομόνοια. Λογικά οι περισσότερες αλλαγές θα αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Λομπιανίντζε θα καλύψει πιθανώς ο Δημητρίου…

 ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa