ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (https://www.protathlima.com/)
Η σεζόν μας αφήνει σιγά –σιγά με το «τριφύλλι» να περιμένει το αποτέλεσμα του αποψινού τελικού για να ξέρει αν θα είναι από σήμερα στην Ευρώπη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα.
Η απόσταση από την κορυφή, στο τέλος της ημέρας φαντάζει τόσο μικρή που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν η Ομόνοια δεν είχε τόσα προβλήματα και κατάφερνε σε κάποια κομβικά παιχνίδια να πάρει το ζητούμενο.
Το θέμα δεν είναι φυσικά το ΑΝ.
Το θέμα είναι πως έχει αποδειχθεί πως το χρήμα μπορεί να δίνει ελευθερία κινήσεων όμως δεν δίνει ούτε τίτλους, ούτε βαθμούς. Ο προϋπολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δε συγκρίνεται με αυτόν που είχε στο παρελθόν σε καμία περίπτωση.
Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και την επόμενη σεζόν, το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.
Το γιατί; Μας το απέδειξαν φέτος ο Καϊάφας και οι παίκτες του.






