ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι 3 λόγοι που η Πολωνία έγινε Βουλγαρία (pics)

Οι 3 λόγοι που η Πολωνία έγινε Βουλγαρία (pics)

Aυτοί είναι οι τρείς λόγοι που Κωστάκης Καϊάφας επέλεξε την Βουλγαρία αντί την Πολωνία (όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια) για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sentragoal:

Bet on Alfa

Οι αθλητικές  του ξενοδοχείου «Tsarsko Selo», στη Βουλγαρία  βρίσκονται στην περιοχή του βουνού Βιτόσια, περίπου δέκα λεπτά έξω από τη Σόφια και περιλαμβάνουν όλα όσα θα χρειαστεί η ομάδα για την προετοιμασία της (γήπεδα ποδοσφαίρου, σύγχρονο γυμναστήριο, αίθουσες για θεραπείες κτλ).

Ο Κώστας Καϊάφας άναψε το πράσινο φως για το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, το οποίο ο ίδιος είδε από κοντά και αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πέραν αυτού, είναι και το οικονομικό στη μέση, αφού η επιλογή της Βουλγαρίας είναι σαφώς πιο φτηνή από την Πολωνίας.

Επίσης, ακόμη ένας λόγος είναι το γεγονός πως κατά την παραμονή της εκεί η Ομόνοια θα δώσει φιλικά παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, σε αντίθεση με την Πολωνία. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ημέρες και αντίπαλοι.

Αυτοί είναι λόγοι που η ΟMONOIA «μετακομίζει» αυτό το καλοκαίρι, μετά από από αρκετά χρόνια, που το βασικό στάδιο της προετοιμασίας γινόταν στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Autoremarketing

Bet on Alfa