clue

Χωρίς εφτά στην προετοιμασία

Επτά ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από τα πρώτα στάδια της προετοιμασία της Ομόνοιας λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους. Στην αποστολή της Κύπρου κλήθηκαν οι Παναγή, Γιωργαλλίδης, Οικονομίδης και Ρουσιάς για τον αγώνα (12/6) με την Ανδόρα. Την ίδια μέρα ο Σκέμπρι θα αγωνιστεί στο Μάλτα-Βουλγαρία και νωρίτερα στις 8 Ιουνίου η Μάλτα έχει φιλικό με τη Λιθουανία. Στις 13 Ιουνίου ο Λομπιανίτζε θα είναι στο Πολωνία-Γεωργία και στις 14 του μήνα ο Κιρμ στο Σλοβενία-Αγγλία.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα η προετοιμασία θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «TsarskoSelo», από τηνΠαρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2015.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή του βουνούVitosha, περίπου δέκα λεπτά έξω από τη Σόφια και περιλαμβάνουν όλα όσα θα χρειαστεί η ομάδα για την προετοιμασία της (γήπεδα ποδοσφαίρου, σύγχρονο γυμναστήριο, αίθουσες για θεραπείες κτλ).

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα επί Βουλγάρικου εδάφους.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τον Ορέστη Στυλιανού
Το πλήρες πρόγραμμα της πρώτης φάσης της Cyprus...
Χάρης Λοϊζίδης: «Στόχος η αναβάθμιση τόσο σε οργανωτικό...
Τα δύο αιώνια ντέρμπι της νέας αγωνιστικής περιόδου