Βγαίνει η αποστολή για την Βουλγαρία

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή η οποία θα ταξιδέψει αύριο για τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα για το αθλητικό κέντρο «Τσάρσκο Σέλο».

Σ’ αυτήν αναμένεται να περιλαμβάνονται και τα ονόματα αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών, στους οποίους θα επενδύσει ο Καϊάφας, αλλά και του Ολλανδού Γκράφενμπεργκ ο οποίος θα περάσει από δοκιμαστικά.

Ακόμη δεν ξεκαθάρισε εάν η αποστολή θα επιστρέψει στις 22 του μήνα, όπως αρχικά ανακοινώθηκε και να δώσει ένα φιλικό ματς πριν το ευρωπαϊκό ή αν θα παρατείνει την παραμονή της στη Βουλγαρία και να δώσει και τέταρτο φιλικό ματς. Είναι κάτι που θα προκύψει στην πορεία, εάν και εφόσον εξευρεθεί αντίπαλος για φιλικό στην Κύπρο.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Βασικός και σκόρερ ο Σεμέδο…
O24Pod:”100 και πάμε για τα 200″ (Βίντεο)
Φωτορεπορτάζ από την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό...
Δημοσίευμα: Έχει ρίξει γέφυρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κακουλλής…