clue

Πήγε για μπλόφα ο Κχομερίκι

Με πέντε νέους ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα της, σε σχέση με το προηγούμενο της φιλικό, παρουσιάστηκε σήμερα η Δυναμό Μπατούμι κόντρα στην ρωσική Άμκαρ Ο τεχνικός της Μπατούμι Λεβάν Κχομερίκι έδωσε περισσότερο χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν αναμένεται να αγωνιστούν την Πέμπτη απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, προφανώς με σκοπό να μπλοφάρει και να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μπατούμι ηττήθηκε με 1-0.

Οι αμυντικοί κορίντζε και Μακαριάνι, οι μέσοι Βαρσανίντζε και Ντιασαμίντζε και ο μεσοεπιθετικός Χκουασέλι δεν είχαν αγωνιστεί στο προχθεσινό φιλικό με την Ιάσι Ρουμανίας (2-2).

Η Δυναμό Μπατούμι στο σημερινό φιλικό παρουσιάστηκε με την εξής ενδεκάδα: Αλαβίντζε, Κορίντζε, Τετουνασβίλι, Γκοκιτίνζε, Μακαριάνι, Βαρσανίντζε, Χιρικασβίλι, Ντιασαμίντζε, Χκουασέλι, Τεβντοράντζε, Μπεριασβίλι.

   

ΣΧΕΤΙΚΑ

Επίσημα «Άραβας» ο Σεμέδο
Μπήκε και έδωσε αυτό που χρειαζόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ...
Η ανάλυση του προγράμματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την...
Ανακοίνωσε Sold Out για το αυριανό ντέρμπι η...