ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒγαίνει η αποστολή για Γεωργία

Βγαίνει η αποστολή για Γεωργία

Την τελευταία της προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» θα πραγματοποιήσει το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί επί κυπριακού εδάφους, αφού η ομάδα θα κάνει και δυο προπονήσεις στη Γεωργία. Εντός της ημέρας, πιθανότατα μετά την προπόνηση, να ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στη Γεωργία.

Bet on Alfa

Ως γνωστόν, η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι(13:30), με ναυλωμένη πτήση, με προορισμό την πόλη Κουταϊσι, η οποία απέχει 35-40 λεπτά οδικώς από την πόλη Ζεσταφόνι στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Ντιναμό Μπατούμι την Πέμπτη (19:00).

Αποτελεί ερωτηματικό αν θα συμπεριληφθεί ο Μαργκάσα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμό. Τα απάντα θα ξεκαθαρίσουν με το πέρας της απογευματινής προπόνησης.

Υπολογίζεται να ταξιδέψουν με την αποστολή και 100 περίπου οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι Κύπρος – Γεωργία για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, η οποία θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την πρόκριση.

Autoremarketing

Bet on Alfa