ΑρχικήUncategorizedΤα μέλη είπαν "ΟΧΙ" σε Κουτσοκούμνη - H ...

Τα μέλη είπαν “ΟΧΙ” σε Κουτσοκούμνη – H Ανόρθωση ψάχνει συμμάχους! Τι περιμένουμε;

Απαίτηση των μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το προγούμενο  Σάββατο, ήταν όπως το Σωματείο μας πει «όχι» στην υποψηφιότητα Κουτσοκούμνη.

Bet on Alfa

Σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρώτο» ο Ανδρέας Δημητρίου είπε : «Αρκετά μέλη του σωματείου ζήτησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει με δικό της υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές της ΚΟΠ ή να στηρίξει κάποιον άλλο υποψήφιο».

Τα μέλη  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τάχθηκαν ξεκάθαρα κατά της υποψηφιότητας Κουτσοκούμνη και έδωσαν εντολή στην διοίκηση να ψάξει για να βρει συμμάχους.

Ένας από αυτούς πρέπει να είναι η Ανόρθωση η οποία ως  γνωστόν δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από την υφιστάμενη κατάσταση στην ΚΟΠ και γι’ αυτό θέλει και ζητά αλλαγή.

Μια αλλαγή που είμαστε σίγουροι ότι αν έρθει θα φέρει μαζί της καλύτερες ημέρες για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ασφαλώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο Κουτσοκούμνης έχει εδραιωθεί και έχει χτίσει την δική του δυναστεία. Όμως αν δύο από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Κύπρο συμμαχίσουν με κοινό υποψήφιο, τότε όλα είναι πιθανά.

Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα, τόσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ανόρθωση, όσο και για άλλα Σωματεία που δεν είναι διατεθειμένα να ανεχτούν την υπάρχουσα βρώμικη κατάσταση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο!

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa