ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντίδοτο στη δύναμη και την κλειστή άμυνα

Αντίδοτο στη δύναμη και την κλειστή άμυνα

Από το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Μπατούμι έμαθε πολλά και το κυριότερο είναι ότι, γνωρίζει πολύ καλύτερα την αντίπαλό της. Οι Γεωργιανοί έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι τους την δύναμη. Τώρα που έχουν και το προβάδισμα θα βάλουν ακόμη περισσότερη, θέλοντας να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. 

Bet on Alfa

Παράλληλα, η Μπατούμι αναμένεται να παρουσιαστεί με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, θέλοντας να κάνει δύσκολο το έργο της Ομόνοιας, αφού θα αναμένει ότι θα παίξει επιθετικά αναζητώντας το γκολ, ενώ θα έχει και την στήριξη των οπαδών της.

Ο Καϊάφας, λοιπόν, θα πρέπει να αναζητήσει τρόπους με τους οποίους η Ομόνοια θα διασπάσει την άμυνα των Γεωργιανών. Στην ομάδα μας υπάρχουν οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αλλά και οι γρήγοροι. 

Οπόταν, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ακόμη και ατομικές προσπάθειες από τις θέσεις των εξτρέμ, η ομάδα μας είναι σε θέση να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να φθάσει στο γκολ.

Σαφώς και τους τρόπους και πως η Ομόνοια θα αγωνιστεί, θα τους αναζητήσει η τεχνική ηγεσία. Πάντως, επιβάλλεται να βρεθεί το αντίδοτο στα πιο πάνω στοιχεία που αναμένεται να προτάξουν οι Γεωργιανοί, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa