ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌλο και πιο κοντά στον Μπεμπέ!

Όλο και πιο κοντά στον Μπεμπέ!

Τη Δευτέρα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις, κι αν δεν προκύψει οτιδήποτε το απρόοπτο ο Λουτσιάνο Μπεμπέ θα φορέσει φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.Πληροφορίες του omonoia24 κάνουν λόγο πως, η Ομόνοια έκανε πρόταση στον ποδοσφαιριστή, τους χωρίζει μικρή οικονομική διαφορά η οποία είναι εφικτό να γεφυρωθεί, να δώσουν τα χέρια και να πέσουν οι υπογραφές. Ο Κώστας Καϊάφας θεωρεί εξαιρετική περίπτωση τον Μπεμπέ για την ομάδα του και η διοίκηση επιδιώκει να τον κάνει «δικό της».

Bet on Alfa

Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Βραζιλιάνο είναι εδώ και μερικές εβδομάδες και μόλις έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ έγινε πιο έντονο, αφού είναι πλέον εφικτό να υλοποιηθεί η μετεγγραφή, μέσα στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου.

Η Ευρώπη, η πρωταγωνιστική πορεία και ο κόσμος, δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν σημαντικούς λόγους για να αποδεχθεί ο Μπεμπέ την πρόταση της Ομόνοιας.Πρόκειται για μια γνώριμη και ικανή λύση, που μπορεί να προσδώσει ποιότητα στην ομάδα μας. Η φυσική του θέση είναι επιτελικός μέσος, όμως στην ΑΕΛ κλήθηκε πολλές φορές σαν προσφέρει και από τη θέση του ανασταλτικού. Αθόρυβος ποδοσφαιριστής και για όσους τον γνωρίζουν σπουδαίος χαρακτήρας, ότι καλύτερο για τα αποδυτήρια της Ομόνοιας.

Ο Μιχάλης Σεργίου γνωρίζει τον Μπεμπέ από το πέρασμά του από την ΑΕΛ, τη σεζόν που η ομάδα της Λεμεσού κατέκτησε το πρωτάθλημα και είπε τα καλύτερα για τον 34χρονο άσο.

Αναμονή, λοιπόν, μέχρι τη Δευτέρα όπου αναμένεται να υπάρξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κατάληξη και ανακοίνωση της μετεγγραφής, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα σε μια νευραλγική θέση.

Autoremarketing

Bet on Alfa