Η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε το ζητούμενο στο σημερινό παιχνίδι που ήταν το μηδέν παθητικό και πλέον περιμένει τους Πολωνούς στο Γ.Σ.Π εκεί που με την βοήθεια του κόσμου της (όπου αναμένεται να δώσει εκπληκτικό παρόν) μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και δεν δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη εστία, έδειξε σήμερα ότι διαθέτει περισσότερη ποιότητα από την Γιαγκελόνια.
Σε αντίθεση οι Πολωνοί που δημιούργησαν κάποιες φάσεις στο τέλος των δύο ημιχρόνων οι οποίες σταμάτησαν στον Παναγή, έδειξε ότι είναι μια νεανική ομάδα, που στηρίζεται κυρίως στον ενθουσιασμό. Γι’ αυτό και σ’ ένα Γ.Σ.Π καμίνι ασφαλώς και τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά γι’ αυτούς!
Πλέον η πρόκριση είναι στα χέρια της OMONOIAΣ και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εξαρτούνται πολλά!
Ο Καϊάφας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Παναγή, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Γκουλόν, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Ασίς, Ράμος, Φοφανά, Σκέμπρι, και Σέρινταν, σε σχηματισμό 4-3-2-1. Ως αλλαγή πέρασαν οι Κίρμ στην θέση του Σκέμπρι, ο Δημητρίου στην θέση του Φοφανά ενώ ντεμπούτο με τα χρώματα της ομάδας μας έκανε και ο Λουτσιάνο Μπεμπέ όπου πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Ασίς στο 88ο λεπτό.
Από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υστέρησε κανένας ποδοσφαιριστής όμως τον τίτλο του κορυφαίου τον δικαιούται ο Κωνσταντίνος Παναγή, όπου σε δύο περιπτώσεις γλίτωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.






