ΑρχικήDaily NewsΌλη η αλήθεια για τον Δημήτρη Χριστοφή!

Όλη η αλήθεια για τον Δημήτρη Χριστοφή!

Και ξαφνικά… τσουπ!

Bet on Alfa

Σε κλάσματα δευτερολέπτου η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου…

Ένα γεγονός που σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στους ενοίκους του πρώτου ορόφου στην οδό Κυπράνωρος.

Οι 2, 3 που χειρίζονταν (και γνώριζαν) την υπόθεση από πλευράς  Δ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είχαν πάρει όρκο σιωπής… Κύριος φόβος, η εμπλοκή άλλου Λευκωσιάτικου σωματείου (ποιους να εννοούμε άραγε; ) στην υπόθεση.

Και πάλι όμως η διαρροή έγινε…

Το OMONOIA24.COM, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο κύριο του άρθρο με τίτλο Μεταγραφές έν όψη.. έγραφε: “Στα σκαριά υπάρχει και ένα μεγάλο ΜΠΑΜ… Μακάρι να έλθει… Δεν γράφουμε περισσότερα, να μην το γρουσουζέψουμε!!”

Η ενημέρωση μας ήταν ότι η προσέγγιση μεταξύ Σιόν και ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε μπει σε νέα διάσταση…

Αυτή η ενημέρωση διασταυρώθηκε και με το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή επομένως ήταν αδιαμφβισβήτητη.

Εμείς σεβόμενοι (και αντιλαμβανόμενοι) την επιθυμία του Δ.Σ, να κρατήσει το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (ασχέτως με τα όσα 1, 2 μέλη του Δ.Σ. μας προσάπτουν κατά καιρούς), δεν γράψαμε ούτε μισή λέξη…

Αφού όμως το θέμα “έσκασε” χθες από το Sigmalive.com και στη συνέχεια άλλες ιστοσελίδες παραθέτουμε και εμείς κάποιες διασταυρωμένες πληροφορίες. (Δεν αναφέρουμε ποσά, παρά το ότι τα γνωρίζουμε, διότι δεν έχει σημασία.)

Τα δεδομένα, λίγο πολύ, είναι τα εξής:

1. Το καλοκαίρι του 2013, ο Δημήτρης Χριστοφή, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Σιόν, άρα με την λήξη της φετινής χρονιάς τελειώνει το συμβόλαιο του με την Ελβετική ομάδα.

2. Η τελευταία δόση της Σιόν προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν κατεβλήθηκε ακόμα, εξ ου και η προσφυγή του σωματείου μας στα αρμόδια όργανα UEFA. Η δόση έπρεπε να πληρωθεί πέρσι τον Αύγουστο. Αυτή η εκρεμότητα έχει την δική της σημασία στην υπόθεση.

3. Ο Δημήτρης Χριστοφή φαίνεται να επιθυμεί έντονα την επιστροφή του στο Κυπριακό πρωτάθλημα για ποδοσφαιρικούς και προσωπικούς λόγους.  Η αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένη. Ο ίδιος δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα π.χ. τον Αποέλ (που τον “μαρκάρει” στενά) πέραν του ότι , πριν φύγει , έχει οικειοθελώς υπογράψει και δήλωση ότι όταν και εφόσον επιστρέψει στη Κύπρο προτεραιότητα θα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτό που απομένει λοιπόν είναι να γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά ανάμεσα σε αυτά που δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτά που ζητά η Σιόν…

Άρα οικονομικό είναι το ζήτημα αφού θέληση υπάρχει από όλους.

Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι το σενάριο επιστροφής του Δημήτρη Χριστοφή είναι και υπαρκτό και βάσιμο…

Το αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, είναι μια άλλη ιστορία!

Autoremarketing

Bet on Alfa