Οι Δανοί φαίνεται μέσα από τις δηλώσεις τους πως φοβούνται το ΓΣΠ λόγω της παρουσίας του κόσμου και του κλίματος που δημιουργεί. Μέχρι στιγμής 2 ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι αναφέρθηκαν στον κόσμο και στη καυτή έδρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Τριφυλλιού.
Πρώτος που έκανε αναφορά στο θέμα αυτό ήταν ο αμυντικός της Δανέζικης ομάδας Martin Albrechtsen λέοντας τα εξής:”Δεν γνωρίζω πολλά για την επόμενο αντίπαλο μας. Το δεδομένο είναι πως δύσκολα μπορείς να νικήσεις μία Κυπριακή ομάδα και ότι στην Κύπρο μας περιμένει μια καυτή έδρα. “
Μετά τον Martin Albrechtsen, σειρά είχε ο τερματοφύλακας της Μπρόντμπι, Lukas Hradecky που δήλωσε τα εξής:”Θα είναι ότι καλύτερο να θέσουμε τις βάσεις με ένα ή δύο γκολ, πριν πάμε στην Κύπρο σε ένα ματς που θα είναι δύσκολο λόγω γεμάτου γηπέδου και ζέστης.”






