ΑρχικήDaily NewsΦίρι: δουλέψαμε σκληρά στο γήπεδο...

Φίρι: δουλέψαμε σκληρά στο γήπεδο…

Δηλώσεις του μεσοαμυντικού της Μπρόντμπι Lebogang Phiri, για το ψεσινό παιχνίδι, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα των αντιπάλων μας.

Bet on Alfa

Στο ρεπορτάζ, αφού γίνεται αναφορά ότι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Μπρόντμπι δεν δέχτηκε γκολ, στο 0-0 με την ΟΜΟΝΟΙΑ, εκθειάζεται ο ανασταλτικός μέσος της ομάδας για την δουλεία που έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο μικρόσωμος Αφρικανός κάλυψε μεγάλες αποστάσεις στο γήπεδο και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και τα 90 λεπτά. Επίσης ότι ο ίδιος είναι πολύ ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

‘Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και το γεγονός ότι δεν τους αφήσαμε να μας δημιουργήσουν ευκαιρίες είναι στα υπέρ μας. Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Σε αρκετές περιπτώσεις κρατούσαν την μπάλα και έπρεπε να παλέψουμε για να την ξανακερδίσουμε, πράγμα που ήταν δύσκολο, αλλά κάναμε εξαιρετική δουλειά.

Ως ομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής μπήκε στο γήπεδο για να αποδείξει ότι το αποτέλεσμα από προηγούμενο αγώνα (σσ. την εντός έδρας ήττα από την ΟΒ  για το πρωτάθλημα), πρέπει να ξεχαστεί. Καλύψαμε περιοχές στον αγωνιστικό χώρο που συχνά δεν επισκεπτόμαστε και κάναμε μεγάλη προσπάθεια ως σύνολο και όχι ατομικά. Είμαστε ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό.

Θα είναι πολύ δύσκολο το εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά είμαστε επαγγελματίες, Έχουμε ένα αποτέλεσμα 0-0 να διαχειριστούμε, θα τα δώσουμε όλα για την νίκη και την πρόκριση.’

Autoremarketing

Bet on Alfa