clue

Η Μπρόντμπι στην πρίζα, η Ομόνοια νέα κατασκοπεία

Τη Χόμπρο θα φιλοξενήσει στις 19:00 η Μπρόντμπι, αντίπαλος της Ομόνοιας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας. 

Το ματς προσφέρεται για νέα κατασκοπεία από πλευράς Ομόνοιας, έστω κι αν μετά το πρώτο μεταξύ τους ματς η Ομόνοια γνωρίζει πολύ καλά την Μπρόντμπι.

Το ματς χαρακτηρίζεται ντέρμπι και για τις δυο ομάδες, αφού άρχισαν άσχημα το πρωτάθλημα και σε δυο αγώνες μετράνε ισάριθμες ήττες και είναι στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Η Μπρόντμπι παίζοντας στην έδρα της θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη, με την οποία θα επιδιώξει να ανυψώσει το ηθικό της ενόψει του επαναληπτικού με την Ομόνοια την προσεχή Πέμπτη.

Το σημερινό ματς είναι το προτελευταίο για τον Λούκας Χραντέκι, τον τερματοφύλακα της Μπρόντμπι, ο οποίος ως γνωστόν πωλήθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Φινλανδός θα αγωνιστεί και την Πέμπτη απέναντι στην Ομόνοια και ακολούθως θα ενταχθεί στη γερμανική ομάδα.

Στην αποστολή της Μπρόντμπι βρίσκεται και ο Άλμπρεχτσεν, που αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, αλλά και ο Όρνσκοφ, που είχε μείνει εκτός αποστολής.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Η τύχη της είναι αποκλειστικά στα δικά της...
Τελευταία ευκαιρία για κατασκοπεία
Επίσημα «Άραβας» ο Σεμέδο
Μπήκε και έδωσε αυτό που χρειαζόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ...