Νέες δοκιμές, τελευταία συμπεράσματα

Το απόγευμα, στις 19:00 στο Μακάρειο, η Ομόνοια δίνει νέο φιλικό με αντίπαλο τη Δόξα. Πρόκειται για το τελευταίο μιας σειράς τριών φιλικών σε διάστημα έξι ημερών. 

Ο Κώστας Καϊάφας έχει άλλη μια ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει και του αγώνας της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα την οποία «κατασκόπευσε» την Παρασκευή απέναντι στον Οθέλλο. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα την ενδεκάδα που προορίζει στην πρεμιέρα.

Παράλληλα, θα εξάγει τα τελευταία συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας του, αλλά και κάποιων ποδοσφαιριστών που ακόμη. ψάχνονται. Μάλιστα, αν δεν παρουσιάσουν βελτίωση, το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Η Ομόνοια μέσω του σημερινού φιλικού εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που είναι ορισμένος για το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 19:00, στο ΓΣΠ.

Νέα για τον Γκουλόν

Το τεχνικό τιμ είναι σε αναμονή για τον Γκουλόν. Ο Γάλλος αναμένεται να επιστρέψει από την πατρίδα του όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας τις προσεχείς μέρες. 

Θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή. Φαντάζει δύσκολο όμως, λόγω του μεγάλου διαστήματος αποχής του από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.


ΣΧΕΤΙΚΑ

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ – KAIRAT ALMATY | Champions League
☘️📽️🔥 Έφτασε ΓΣΠ η τριφυλλάρα (Βίντεο)
Το πλάνο του Μπεργκ με πρώτη επίσημη του...
Η εντεκάδα της Καίρατ στο ΓΣΠ