ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημήτρης Χριστοφή: Η κορύφωση του σήριαλ...και ο Κώστας Καϊάφας.

Δημήτρης Χριστοφή: Η κορύφωση του σήριαλ…και ο Κώστας Καϊάφας.

Με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος κλείνει σε λίγες μέρες, είναι φυσικό να κορυφώνεται το καλοκαιρινό σήριαλ Δημήτρη Χριστοφή.

Bet on Alfa

Σήμερα υπήρξε κίνηση γύρω από το ζήτημα με διάφορα δημοσιεύματα.

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ όπως τα αναφέραμε σε άρθρο μας στις 26/07/2015.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στη Κύπρο. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ήταν φυσικό να κτυπήσει πρώτα τη πόρτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν είναι μόνο ότι έχει νομική υποχρέωση. Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πρώτα με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η πρόταση που του έγινε από την διοίκηση μας δεν ήταν ικανοποιητική για τον ίδιο. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σωματείο δεν μπορεί να πληρώνει αυτά που έδινε πριν 2, 3 χρόνια. Ο Δημήτρης πριν φύγει από την ΟΜΟΝΟΙΑ λάμβανε γύρω στις 280,000 με  300,000 ευρώ το χρόνο. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Το σωματείο δεν μπορεί να πληρώνει υπέρογκα συμβόλαια.

Όταν διέρρευσε το θέμα μπήκε στην μέση ο Αποέλ και τίναξε την μπάνκα στο αέρα. Είναι λογικό ότι εάν ο Αποέλ μπεί στους Ομίλους του Champions League τότε θα κτυπήσει ρέστα. Η απόκτηση του Χριστοφή θα είναι για τον Πρόδρομο Πετρίδη η απάντηση για τον Σιέριταν, κίνηση που τους ενόχλησε ιδιαίτερα. Αποκτώντας το Χριστοφή , ο Πετρίδης πιστεύει ότι θα πάρει το αίμα του πίσω, ενώ ταυτόχρονα θα εντάξει στην ομάδα του και ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστιστή.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Δημήτρης Χριστοφή.

Για παράδειγμα εάν η πρόταση του Αποέλ είναι διπλάσια από αυτή του σωματείου μας; Η πίεση στον ίδιο το Δημήτρη θα είναι τεράστια. Θα προτιμήσει τα χρήματα ή τη δόξα;

Είναι επίσης και τα μεταγραφικά στη μέση. Η Σιόν θέλει χρήματα για τον αποδεσμεύσει.

Το θέμα είναι πολύπλοκο και η κατάσταση είναι ρευστή. Χρειάζεται νηφαλιότητα για να γίνουν οι σωστοί χειρισμοί και να ληφθούν υπόψη όλοι οι παράμετροι από αυτούς που αποφασίζουν.

Στα θετικά τυχόν επιστροφής του Δημήτρη είναι:

  1. ο Χριστοφή θα προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.
  2. θα φέρει κόσμο στα γήπεδα με νέα season tickets.
  3. θα τονώσει το ηθικό και περηφάνια του κόσμου.

Στα τυχόν αρνητικά είναι ότι εάν δοθεί υψηλό συμβόλαιο στο Δημήτρη , σε σχέση με αυτά που έχουν άλλοι ποδοσφαιριστές, αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια. Επίσης θα επιφέρει προβλήματα στο προυπολογισμό και ρευστότητα του σωματείου.

Μία τελευταία παράμετρος είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποια είναι η άποψη του Κώστα Καιάφα για το θέμα. Δηλαδή ποδοσφαιρικά ομιλούντες, ο Κώστας  Καιάφας επιθυμεί την προσθήκη του Χριστοφή;.

Σίγουρα η θέση του προπονητή δεν έγινε γνωστή. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι δεν ζήτησε τον ποδοσφαιριστή ο ίδιος. Ίσως βέβαια επειδή δεν είχε υπόψη του ότι μπορούσε να ήταν στις επιλογές του.

Υπομονή ακόμα λίγες μέρες και θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa