ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Μπαντιμπανγκά πάει «Ηλίας Πούλλος»

Ο Μπαντιμπανγκά πάει «Ηλίας Πούλλος»

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί. Ο Βέλγος διεθνής εξτρέμ πέρασε από σειρά ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματά του. 

Bet on Alfa

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο το οποίο ήδη έχει υπογράψει με την ομάδα μας και ακολούθως θα βρεθεί στο «Ηλίας Πούλλος» για την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Μπαντιμπανγκά παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση, παρόλο που αυτό θα κριθεί από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Αναλόγως θα αποφασιστεί και η παρουσία του στην αποστολή για το ματς της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα, στο ΓΣΠ.

Πάντως, τα στοιχεία που συνοδεύουν τον 23χρονο άσο είναι πολύ καλά και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά. Γνώριμος, εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής και με πολλές ικανότητες. Γρήγορος, διεισδυτικός, αποφασιστικός και με «γλυκιά» μπαλιά. Απομένει να επιβεβαιώσει τα πιο πάνω στοιχεία και στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa