ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνέντευξη Παπακώστα στο OMONOIA24.COM. Ο καλαθοσφαιριστής μας ετοιμάζεται για...

Συνέντευξη Παπακώστα στο OMONOIA24.COM. Ο καλαθοσφαιριστής μας ετοιμάζεται για άλλα!

Από τα ταλέντα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας και παίχτης της καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας, σε αποκλειστική συνέντευξη του στο OMONOIA24.COM αναφέρεται στο πρόσφατο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου επισκέφθηκε διάφορα πανεπιστήμια και δοκιμάστηκε στις καλαθοσφαιρικές τους ομάδες.

Bet on Alfa

Ο Κωνσταντίνος είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε camp διαφόρων πανεπιστημίων και να δείξει το μεγάλο ταλέντο του.

Όπως είναι γνωστό τα Αμερικανικά πανεπιστήμια διατηρούν καλαθοσφαιρικές ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο και θα είναι ιδιαίτερη τιμή ένα δικό μας παιδί να φοιτήσει σε ένα από αυτά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Ακολουθεί η συνομιλία μας.

Ερ. Κωνσταντίνε με ποια ευκαιρία επισκέφθηκες τις Ηνωμένες Πολιτείες;
Απ. Αυτή τη στιγμή υπηρετώ στην Εθνική Φρουρά και κατόπιν ειδικής άδειας είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ διάφορα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου δοκιμάστηκα στις καλαθοσφαιρικές ομάδες με προοπτική να ενταχθώ εκεί του χρόνου με το τέλος της θητείας μου στο στρατό.

Ερ. Σε ποια πανεπιστήμια πήγες;
Απ. Άρχισα από ένα από τα ιστορικότερα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Brown University. Αγωνίστηκα στο camp για 2 μέρες και ήρθα πρώτος στο διαγωνισμό τρίποντων. Έλαβα πολύ καλές κριτικές και ειδική επιτροπή θα εξετάσει τη περίπτωση μου.

Ερ. Στο camp υπήρχαν παρατηρητές και από άλλα πανεπιστήμια;
Απ. Ναι ήταν από διάφορα. Με προσέγγισαν από το John Jay University και το Bard University οι οποίο εξέφρασαν ενδιαφέρον.

Ερ. Έχουμε πληροφορηθεί και για επίσκεψη στο γνωστό ΜΙΤ.
Απ. Όντως έλαβα μέρος και σε camp στο ΜΙΤ που ήταν ολοήμερο. Είχα πολύ καλή απόδοση και εμφάνιση με υψηλότερο σκορ 26 πόντους σε ένα αγώνα. Αναμένω και από εκεί πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Ερ. Που αλλού δοκίμασες την τύχη σου;
Απ. Έκανα προπόνηση και έλαβα μέρος σε διαγωνισμούς σε άλλα πανεπιστήμια όπως το University of Toronto , University of Pensylvania και New York University με πολύ καλές κριτικές.

Ερ. Υπήρξε κάποια πρόταση;
Απ. Είχα επίσημη πρόταση από το Rochester University στη Νέα Υόρκη την οποία θα εξετάσω.

Ερ. Ποια είναι η εικόνα που κρατάς από το ταξίδι;
Απ. Για εμένα ήταν εξαιρετική εμπειρία. Ανυπομονώ να ενταχθώ σε ένα από αυτά τα πανεπιστήμια για να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ σε πολύ υψηλό επίπεδο και να αποκτήσω πολύτιμες εμπειρίες για την περαιτέρω πορεία μου.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa