ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Κόφτη» επειγόντως, γιατί όχι και στόπερ

«Κόφτη» επειγόντως, γιατί όχι και στόπερ

α πέντε γκολ και η αντίδραση της ομάδας μετά το 1-3, φανέρωσε το πείσμα των ποδοσφαιριστών για ανατροπή και έδειξε πως στην Ομόνοια υπάρχει η νοοτροπία νικητή. Όπως είπε και ο Καϊάφας «δύσκολα γυρίζουν τέτοια παιχνίδια».
Επιθετικά, λοιπόν, η Ομόνοια τα πήγε περίφημα, με τρεις ποδοσφαιριστές, Ασίς, Σέρινταν και Σκέμπρι να χρίζονται σκόρερ. Ο Πορτογάλος πέρα από τα δυο γκολ που πέτυχε ήταν για άλλη μια γορά ηγέτης και πήρε την ομάδα από το χέρι. Ο Ιρλανδός έδειξε και πάλι πως έχει το γκολ, ενώ ο Σκέμπρι είναι σταθερή αξία.
Αμυντικά και καλύτερα η αμυντική λειτουργία της Ομόνοιας ήταν. παιδική χαρά και πάλι καλά που δεν το πλήρωσε. Φάνηκε ξεκάθαρα πως, επιβάλλεται η προσθήκη ανασταλτικού μέσου με εμπειρία και ηγετικά προσόντα. Η απόκτησή του μοιάζει με επιτακτική ανάγκη και σύμφωνα με πληροφορίες μας η τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε αξιολόγηση ποδοσφαιριστών.
Ακόμη και στην άμυνα χρειάζεται ποδοσφαιριστής. Ο Ρούνιε δεν ήταν σε καλή μέρα χθες, όμως και πάλι η παρουσία ενός κλασικού στόπερ φαντάζει απαραίτητη. Αν τη λύση θα δώσει ο Μεντί, που όπως φάνηκε μέχρι τώρα ο προπονητής δεν εμπιστεύεται ή αν θα πρέπει να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση. 
Πάντως, ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα, αφού τέλος του μήνα ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται εντός της προσεχούς εβδομάδας, όπως και για την περίπτωση Χριστοφή.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa