ΑρχικήDaily NewsΕβδομάδα εξελίξεων;

Εβδομάδα εξελίξεων;

Με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να οδεύει προς το τέλος της, η αγωνία των Ομονοιατών κορυφώνεται… Δεν είναι μόνο το σίριαλ Χριστοφή που βρίσκεται στο προσκήνιο αλλά και η πιθανότητα να αποκτηθεί ακόμα ένας μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής που να μπορεί να βοηθήσει στα μετόπισθεν.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρησιμοποίησε επιθετική τριπλέτα στον αγώνα με την Σαλαμίνα τους Σκέμπρι-Σιέρινταν-Ρουσιά. Σαν αλλαγή στον αγώνα μπήκε ο Μπατιμπάγκα ενώ στον πάγκο έμειναν οι Εζέ-Κιρμ-Φοφανά. Άρα μιλάμε για 7 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ αυτή την στιγμή.

Ιδιαίτερα φαίνεται να προβληματίζει η κατάσταση με τον Άντραζ Κιρμ ο οποίος βρέθηκε υπό δυσμένεια στον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι και έκτοτε η θέση του είναι επισφαλής.  Να μην ξεχνάμε ότι ο Σλοβένος έχει και ένα ιδιαίτερα ‘βαρύ’ συμβόλαιο, πέριξ των 140 χιλιάδων ευρώ. Με βάση αυτά τα δεδομένα, αν βρεθεί η χρυσή τομή με τον ποδοσφαιριστή (δηλαδή αν βρεθεί ομάδα που μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του, χωρίς να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ οικονομικές επιπτώσεις), ένα βελούδινο διαζύγιο φαντάζει η ιδανική επιλογή για τις δύο πλευρές, από την στιγμή που το γυαλί φαίνεται να έχει ραγίσει.

Από εκεί και πέρα ο Ματίας Πέρεζ, μετά και τον τραυματισμό του Ρενάτο Μαργκάσα (μυϊκός, αναμένεται η τελική διάγνωση) φαντάζει απαραίτητος αυτή την στιγμή. Στο Ηλίας Πούλλος αναμένουν από τον ποδοσφαιριστή να αναδείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, θεωρώντας ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.

Όσον αφορά τον Μεντί, η κατάσταση παραμένει μετέωρη. Παρά το γεγονός ότι ο Ρουνιέ με τον Λομπιανίτζε δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής δεν ‘βλέπει’ 11άδα. Αυτό ίσως να λέει πολλά, ίσως και τίποτα. Το αρνητικό για την περίπτωση Μεντί είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στον αρχικό σχεδιασμό. ο ποδοσφαιριστής υπολογιζόταν ως βασικός πυλώνας στην άμυνα και ότι η μετατόπιση του Λομπιανίτζε στο κέντρο της άμυνας και του Ράμος στο δεξί φτερό, προέκυψε στην πορεία (και με δεδομένη την αγωνιστική κατάσταση του Μεντί).

Τέλος είναι και ο τραυματισμός του Γκουλόν που προβληματίζει, αφού ο Γάλλος αποτελούσε μια σημαντική παρουσία για την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας.

Η τεχνική ηγεσία, σε συνεργασία με την Διοίκηση έχουν ακόμα λίγο χρόνο να ζυγίσουν τα δεδομένα και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Το οικονομικό είναι πάντα ένα ζήτημα, αλλά από την άλλη τα προσδοκώμενα έσοδα από μια πολύ καλή πορεία της ομάδας, μπορούν να αποτελέσουν ένα σοβαρό αντιστάθμισμα. Η απόφαση δεν είναι εύκολη αλλά επιβάλλεται να είναι η ορθή.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa