ΑρχικήDaily NewsΕρωτηματικό και δίλημμα

Ερωτηματικό και δίλημμα

Απομένουν ακόμη τρεις προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Νάπα.
Το ερωτηματικό ακούει στο δεξί άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Λομπζιανίντζε δεν του επέτρεψαν ούτε και χθες να προπονηθεί κανονικά. Ο Γεωργιανός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ έκανε και θεραπεία.
Η αυριανή προπόνηση κρίνεται σημαντική. Αν δεν μπορέσει να ακολουθήσει και πάλι το κανονικό πρόγραμμα, τότε δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.
Ο Ράμος επανέρχεται και θα διεκδικήσει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου έχει καθιερωθεί. Ωστόσο, τις πιθανότητές του για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση έχει και ο Μάριος Δημητρίου.
Όσο αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, αυτοί που άρχισαν τον αγώνα με την Ανόρθωση έχουν και τον πρώτο λόγο. Πάντως, αν μια θέση «παίζεται» αυτή είναι στην επίθεση.
Ο Σέρινταν έμεινε στον πάγκο στο προηγούμενο ματς και καραδοκεί. Αν θα προτιμηθεί ο Ιρλανδός, το ερωτηματικό θα αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα μείνει στον πάγκο.
Θα είναι ο Σκέμπρι που αγωνίστηκε στην κορυφή ή κάποιος από τους εξτρέμ και να μετακινηθεί ο Μαλτέζος; Η απάντηση ίσως δοθεί στις προσεχείς προπονήσεις, παρόλο που η τριάδα που άρχισε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση έχει το προβάδισμα.
Χθες, οι Γκουλόν, Χριστοφή και Μαργκάσα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa