ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροηγήθηκε αλλά στο τέλος λύγισε η ομάδα φούτσαλ στο...

Προηγήθηκε αλλά στο τέλος λύγισε η ομάδα φούτσαλ στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Αν και προηγήθηκε με 0-2 μέσα στο «Λευκόθεο» η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν μπόρεσε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από την έδρα του ΑΠΟΕΛ, το οποίο έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 3-2, στο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος φούτσαλ.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο διαχειρίστηκε εξαιρετικά την πίεση που της άσκησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο και με αγωνιστική πειθαρχία, προσοχή και συγκέντρωση, εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε και με δύο γκολ του Λόλο πήρε το προβάδισμα με 0-2.
Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε το ίδιο αγωνιστικό προφίλ και σε συνδυασμό με τη σπουδαία παρουσία του τερματοφύλακα, Τάσου Σκαμπούλη, κρατούσε το μηδέν παθητικό, ωστόσο μία άτυχη στιγμή έφερε το αυτογκόλ του Λόλο και τη μείωση του σκορ σε 1-2.
Η συνέχεια ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς, με τον Σέζαρ να χάνει μοναδικό τετ-α-τετ και τον Ντιέγκο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έβαζε ασφυκτική πίεση στην εστία της ομάδας μας, η οποία τελικά καρποφόρησε με άλλα δύο γκολ.
Τα τελευταία στάδια ήταν ιδιαίτερα δραματικά, με την ομάδα μας να πιέζει στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους και αυτοί να εκμεταλλεύονται τα κενά στην άμυνα και να ψάχνουν το τέταρτο γκολ, χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι και το 3-2 να ολοκληρώνει τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων.

Autoremarketing

Bet on Alfa