ΑρχικήDaily NewsΣτην τελική ευθεία, για την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Στην τελική ευθεία, για την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Στο Ηλίας Πούλλος ξέρουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο, ότι το παιχνίδι στο Τάσος Μάρκος μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Bet on Alfa

Εύκολο θα το κάνουμε μόνο εμείς, με την απόδοση μας. Το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, δεν επιδέχεται άλλο αποτέλεσμα από την επιστροφή στην Λευκωσία με τους 3 βαθμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι τους έχουμε ήδη στην τσέπη…

Το αν θα αντικαταστήσει ο Ράμος τον Λομπιανίτζε (παρόλο που ο Γεωργιανός θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά) ή ο Σέρινταν τον Σκέμπρι είναι δευτερευούσης σημασίας. Το σημαντικό είναι όλοι όσοι κληθούν να αγωνιστούν, να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Πέντε βαθμοί σε 4 παιχνίδια είναι πολύ λίγοι για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η Αγία Νάπα ούτε θα μας χαριστεί, ούτε και έχει κάτι να χάσει. Μόνο κέρδη μπορεί να έχει και σίγουρα μια ευκαιρία να γράψει ιστορία (όπως έκανε πέρσι στο ΓΣΠ). Οι ποδοσφαιριστές της, θα το δουν σαν μια μοναδική ευκαιρία για ένα βήμα πιο ψηλά στην καριέρα τους. Ο Κολοκούδιας πέρσι για παράδειγμα, εξαργύρωσε (κύρια στον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ με τα 2 γκολ που πέτυχε) την καλή του αγωνιστική παρουσία με μια μεταγραφή και ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον Απόλλωνα. Το καθετί έχει την σημασία του..

Το τρίποντο είναι στο χέρι μας. Αυτό είναι γεγονός.  Ας πάμε στο Παραλίμνι να το πάρουμε…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa