ΑρχικήDaily NewsO Zίγκι άνοιξε λογαριασμό

O Zίγκι άνοιξε λογαριασμό

Με δύο γκολ αλλά και δύο πρόσωπα η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στο Τάσος Μάρκου, απέναντι στην μαχητική Αγία Νάπα. Ο Ζίγκι Μπατιμπαγκά ήταν το πρόσωπο του αγώνα αφού σκόραρε εις διπλούν, άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα και οδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε επιτυχία μετά από ένα μήνα και βάλε.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αρκετά καλή. Δημιούργησε ευκαιρίες, έδειξε την ανωτερότητα της στο γήπεδο, και πήρε δίκαια σαφές προβάδισμα στο σκορ. Με τα άκρα να έχουν αρκετά καλή λειτουργία (ιδιαίτερα από αριστερά με Χαφέζ, Μπατιμπαγκά), η ομάδα ήταν απειλητική και κατάφερε να πετύχει 2 γκολ.

Στο 21ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Οικονομίδη και απόκρουση αμυντικού, η μπάλα έσκασε αριστερά, ο Χαφέζ έστειλε συστημένη μπαλιά στο κεφάλι του Σκέμπρι, ο Μαλτέζος με στριφτή κεφαλιά ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Βέλγος ακραίος επιθετικός πήρε το ριμπάουντ στέλλοντας την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίκτυα.

Στο 28ο λεπτό μετά από κόρνερ της Αγία Νάπας ο Ράμος πήρε την μπάλα και τροφοδότησε με μακρινή μπαλιά τον Μπατιμπαγκά. Ο αντίπαλος αμυντικός έχασε την φάση, ο Ζίγκι ξεχύθηκε μπροστά και πλάσαρε ψύχραιμα την μπάλα στο πλεκτό για το 2-0.

Σίγουρα το β’ ημίχρονο περιμέναμε πολύ καλύτερη εικόνα. Η ομάδα είχε τα πάνω της, με το 2-0 στις αποσκευές της. Αντί αυτού βραχυκυκλώθηκε και μάλιστα νωρίς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειξε να χάνει την οργάνωση της (και πριν και μετά το γκολ της Αγίας Νάπας) ενώ οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές ήταν πολύ μεγάλες. Επιθετόταν επί το πλείστον με ατομικές ενέργειες και παρακράτημα της μπάλας, χωρίς να φτιάχνει ουσιαστικές ευκαιρίες.

Η Αγία Νάπα έγινε απειλητική και στο 62′ κατάφερε να μειώσει με τον Μέλβιν ( ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι 7 λεπτά ενωρίτερα). Ο Χαφέζ έχασε τον αντίπαλό του, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Γιωργαλλίδη να μην μπορεί να απομακρύνει την μπάλα…

Με την είσοδος του Φυλακτού στο 70′ (αντί του Κιρμ) ο άξονας ισορρόπησε κάπως και το παιχνίδι τελείωσε χωρίς ιδιαίτερη φάση… Μάλιστα η κούραση των Μπατιμπαγκά, Ασίς και Μπεμπέ ήταν εμφανής, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αφήνει ημιτελείς τις πλείστες επιθετικές τις ενέργειες. Ως αλλαγή πέρασαν οι Σιέρινταν (στο 84′ αντί του Σκέμπρι) και Λομπιανίτζε (στο 87′ αντί του Ασίς). Ξεχώρισαν οι Μπατιμπαγκά ( με τα δύο γκολ), Ο Σκέμπρι που ήταν αρκετά κινητικός μπροστά και ο Χαφέζ (πολύ καλό παιχνίδια από τον νεαρό Αιγύπτιο). Στον αντίποδα, ο Ρουνιέ είχε θέματα και ατομικά λάθη, ο Γιωργαλλίδης φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε ενώ και ο Οικονομίδης έδειξε ακόμα μια φορά αδυναμία στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο τέλος αυτό που μένει είναι το τρίποντο, με την προσοχή να στρέφεται πλέον στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι αυτό θα καταδείξει, αν θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά, ή να θα μείνουμε στο σημειωτόν…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa