Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε χθες στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα από τα δύο θειτκά στοιχεία της χθεσινής αναμέτρησης, τα οποία πρέπει να κρατήσουμε.Η απόδοση της ομάδας μας μπορεί να μην ήταν και πάλι καλή όμως τρείς βαθμούς επιτρέπουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει με πιο καθαρό μυαλό στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη εβδομάδα στο Γ.Σ.Π.
Το δεύτερο θετικό που πρέπει να κρατήσουμε από το χθεσινό παιχνίδι είναι η εμφάνιση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ζίγκι Μπαντιμπανγκά. Δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και η διάθεση που έδειξε σε όλο το 90λεπτό που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την απόδοση του Βέλγου στη συνέχεια.
Ο Ζίγκι μπορεί και πρέπει να χτίσει στην χθεσινή του απόδοση και να ανεβάσει ακόμα περισσότερες στροφές γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει πραγματικά ανάγκη!







