ΑρχικήDaily NewsΠαίζει πολλά για το μέλλον της

Παίζει πολλά για το μέλλον της

Το τέλος της 5ης αγωνιστικής βρήκε την Ομόνοια να φθάνει τους οκτώ βαθμούς με τη νίκη της επί της Αγίας Νάπας, αλλά και τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς, όσους ήταν πριν την διεξαγωγή της συγκεκριμένης αγωνιστικής.

Bet on Alfa

Πλέον, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο ΓΣΠ αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η Ομόνοια μέσα σε 90 λεπτά θα παίξει πολλά για το μέλλον της. Απέναντί της θα έχει ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, ο οποίος είναι και δυο βαθμούς μπροστά.

Η νίκη για την ομάδα μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη εάν θέλει να υλοποιήσει τους στόχους της. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, τόσο ο Απόλλων, όσο και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που είναι στην πρωτοπορία (Αποέλ, ΑΕΚ, Ανόρθωση) ενδέχεται να ξεφύγουν και θα φαντάζει δύσκολο να προλάβουμε το τρένο. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί, αλλά και η ψυχολογία και η δυναμική που θα αποκτήσουν.

Στο ντέρμπι του Σαββάτου η Ομόνοια καλείται να αποδείξει πολλά. Να «φωνάξει» παρούσα στην διεκδίκηση των στόχων της, να δείξει πως οι δυνατότητές της είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε έως τώρα και να δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου της.
Καλείται για άλλη μια φορά να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ικανής να διεκδικήσει με απαιτήσεις τους στόχους της μέχρι τέλους. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της, να αποφύγει τα ατομικά λάθη, να είναι αποτελεσματική. Η μπάλα είναι στα πόδια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της.

Autoremarketing

Bet on Alfa