ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο ΡΙΚ ο αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΜΟΣ καλά κρατεί. Η αθλητική υπηρεσία...

Στο ΡΙΚ ο αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΜΟΣ καλά κρατεί. Η αθλητική υπηρεσία υπό ομηρία…

“….πρώην βασίλισσα και οι προστάτες της”

Bet on Alfa

“Στον τελικό κυπέλλου το ΑΠΟΕΛ να κατέβει για προπόνηση η με τα δεύτερα. Έτσι θα η ΑΕΛ Ευρώπη και οι συκοφάντες θα μείνουν Κύπρο με τα χωρκά. Κύπελλα έχουμε πολλά, το βιτρίν ε γεμάτον.”

“Δεν είναι βλάκες, ξέρουν οτι στο ΑΠΟΕΛ κατέληξαν καθαρόαιμοι Ομονοιατες δεν θα καταλήξει αυτός που είναι ΑΠΟΕΛ μέχρι το κόκκαλο;”

“Σήμερα Εφραίμ και Ντε Βισέντι είναι πιασμένοι από την Ομόνοια, δεν εξηγείται αλλιώς.”

“Ο Δημήτρης τώρα έχει να επιλέξει μεταξύ δύο προτάσεων, να παίζει με την Αχνά ή την Μπαρσελόνα, να πληρώνεται τέλος του μήνα ή μετά από έξη μήνες, να παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα ή να έχει στόχο την τέταρτη θέση.”

“Πρόεδρε δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί ασχολείσαι με την Ομόνοια και τον Χριστοφή, αφού δεν τον χρειαζόμαστε, δεν έχουμε τέτοια ανάγκη, διαθέτουμε έξη παίχτες στα φτερά. Ασε τους στην ησυχία τους και τους εράνους τους.”

“Ο «Άστρα» σε συνεργασία με τη «Χαραυγή», κάθε Αύγουστο θα διοργανώνουν τον ραδιομαραθώνιο αγάπης για την «Ομόνοια». Όλα τα έσοδα θα διατίθενται για αγορά παιχτών. Οι επιχειρηματίες που θα προσφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά θα κερδίζουν αυτόματα το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Για λεπτομέρειες να απευθύνεστε στον Socratis K Ioakim.”

 

gia demetri

 

gia demetri2

 

Αυτά, και άλλα πολλά, γράφει καθημερινά στη προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Σάββας Αριστοδήμου.

[ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩ]

Μίσος, εμπάθεια, χιούμορ, σάτιρα;

Τώρα θα μας πείτε γιατί ασχολούμαστε με τον κ. Σάββα Αριστοδήμου;

Ο κ. Αριστοδήμου είναι σκηνοθέτης και εργαζόμενος στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Είναι επίσης πρόεδρος της συντεχνίας υπαλλήλων του ΡΙΚ , ΕΥΡΙΚ.

Δεν θα ασχολούμασταν μαζί του εάν δεν διοριζόταν πρόσφατα υπεύθυνος της αθλητικής υπηρεσίας του ΡΙΚ.

Θυμίζουμε ότι το ΡΙΚ είναι ημικρατικό κανάλι.

Είναι μέσο ενημέρωσης, κρατικό, και χρηματοδοτούμενο από όλους τους πολίτες , Ομονοιάτες, Αποελίστες, δεξίους, αριστερούς, straight, gay και πάει λέγοντας…

Από τον έρμο τον Κυπριακό λαό δηλαδή.

Ο κ. Αριστοδήμου λοιπόν, εκτός από Αποελίστας (δικαίωμα του), έχει και τη συνήθεια να δημοσιογραφεί τακτικά και να εκφράζει τις απόψεις του στη σελίδα του στο facebook.

Η αγαπημένη του μανία είναι να σχολιάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ, το ΑΚΕΛ και τον Χριστόφια.

Εμάς μας ενδιαφέρει το πρώτο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με όση καλή πίστη και να προσπαθήσει κάποιος να διαβάσει αυτά που γράφει για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο κ. Αριστοδήμου, δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι φανατικά αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Από τα γραφόμενα του είναι φανερό ότι εστερνίζεται το Χατζηλιασικό δόγμα “εκ φύσεως ανώτεροι” και συμπεριφέρεται, σκέφτεται και γράφει ανάλογα.

Δηλαδή αναφέρεται στο σωματείο μας και στο κόσμο του με υποτιμητικά , προσβλητικά και υβριστικά σχόλια.

Δεν μας χωνεύκει που λέμε στη καθομιλουμένη.

Ξεκαθαριζουμε ότι αυτό είναι δικαίωμα του. Ας γράφει και ας σκέφτεται ό,τι θέλει.

Αν θέλει να χύνει χολή όλη μέρα για κάθετι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ πρόβλημα του.

Το ζήτημα που τίθεται είναι εάν αυτό το άτομο είναι κατάλληλο για να είναι υπεύθυνο της αθλητικής υπηρεσίας του ΡΙΚ.

Όταν ο κ. Αριστοδήμου εμφανίζεται ως αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και δεν χάνει ευκαιρία να το διαλαλήσει πως θα πείσει το κάθε ένα φορολογούμενο που τον πληρώνει, ότι εκτελεί ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα καθήκοντα του;

Με τι εχέγγυο θα διοικήσει, καθοδηγήσει και θα εμπνεύσει τους αθλητικογράφους του ΡΙΚ όταν όλοι ξέρουν ότι ο προϊστάμενος τους δεν είναι μόνο φανατικός Αποελίστας, αλλά είναι και φανατικά αντι-ΟΜΟΝΟΙΑ;

Πως το σωματείο μας θα αντιμετωπίζεται ισότιμα και δίκαια όταν ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος δεν κρύβει τα αισθήματα αποστροφής, υποτίμησης και απαξίωσης που νιώθει για την ΟΜΟΝΟΙΑ;

Το ζήτημα αυτό έχει φτάσει και στην επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν γνωρίζουμε εάν θα κάνουν κάτι.

Δυστυχώς, εκτός από τα μαύρα κοράκια τα γήπεδα, το σωματείο μας έχει να πολεμήσει και αυτά τα φαινόμενα. Το διορισμό ανθρώπων με έντονα αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ απόψεις σε θέλεις κλειδιά που αφορούν την ενημέρωση και πληροφόρηση των πολιτών.

Επαναλαμβάνουμε ότι για εμάς το πρόβλημα δεν είναι οι προσωπικές απόψεις του κ. Αριστοδήμου. Γούστο του και καπέλο του. Κάποιος θα μπορούσε να πει και μαγκιά του αφού γράφει επώνυμα. Ίσως ο ίδιος να θεωρεί ότι διαθέτει και χιούμορ.

Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι ακατάλληλο, λόγω των έντονων απόψεων του, να κατέχει τη θέση υπεύθυνου στο αθλητικό τμήμα του ΡΙΚ.

Δεν μπορεί , ως οφείλει, να ενεργήσει αντικειμενικά. Τελεία και παύλα.

Παραθέτουμε πιο κάτω κομμάτια από τις δημοσιεύσεις του κ. Αριστοδήμου.

Καλούμε τους αναγνώστες να κρίνουν από μόνοι τους.

 

diaitites k mbyres

 

ocean

 

omonoia o dikhgoros tou apollona

 

astanapane

 

prwn vasilissa

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa