Πάμε Αντώνη, Κωνσταντίνο, Γιώργο. Πάμε Κύπρος!

Ιστορικός, καθοριστικός, μοναδικός, ο αποψινός αγώνας της Εθνικής Κύπρου απέναντι στη Βοσνία. Με νίκη (αναμένοντας πως δεν θα κερδίσει το Ισραήλ μέσα στο Βέλγιο που είναι και το πιο φυσιολογικό) θα δηλώσουμε παρών στα μπαράζ για διεκδίκηση θέσης στο Euro 2016.

Το ΓΣΠ στις δόξες του απόψε για την Κύπρο μας! Το στάδιο της πρωτεύουσας θα είναι κατάμεστο, θα φορέσει τα γιορτινά του με στόχο ο κόσμος να σπρώξει τους διεθνείς στη σημαντικότερη επιτυχία του ποδοσφαίρου μας σε εθνικό επίπεδο.

Οι «πράσινοι» διεθνείς, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Γιώργος Οικονομίδης, αλλά και τα άλλα παιδιά της Εθνικής θα επιδιώξουν να κάνουν περήφανο τον κάθε Κύπριο. Η προσπάθεια που έκαναν στο Ισραήλ ήταν συγκινητική και θα χρειαστεί άλλη μια σήμερα, ίσως πιο έντονη και δύσκολη, για να επιτευχθεί το όνειρο που προηγουμένως έμοιαζε με άπιαστο.

Ας ευχηθούμε στην Κύπρο μας ότι καλύτερο. Η Εθνική αξίζει τεράστιας στήριξης και αναμένουμε πως η προσπάθεια των διεθνών μας θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γιατί όχι, μπορούμε! Πάμε Κύπρος!


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το φωτορεπορτάζ της νίκης στο Γ.Σ.Π απέναντι στην...
Στιγμιότυπα: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καϊράτ | 1-0
Π. Ανδρεόυ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα...
LiveStreaming: Η διάσκεψη του Ρ. Ουραζμπαχτίν μετά ην...