ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Βλέπει» δεύτερο διπλό για το καλό της

«Βλέπει» δεύτερο διπλό για το καλό της

Οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια, κάτι που ισχύει στη φετινή Ομόνοια. Η εικόνα που έβγαλε η ομάδα μας στις πρώτες έξι αγωνιστικές είναι ανάλογη με την βαθμολογική συγκομιδή της. Αν αδικήθηκε ήταν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση που σύμφωνα με την απόδοση των δυο ομάδων άξιζε της νίκης.
Οι εννιά βαθμοί σε έξι αγώνες είναι πολύ λίγοι και δεν θα βαρεθούμε να το επισημαίνουμε. Παράλληλα τα οκτώ γκολ ενεργητικό είναι λίγα, αλλά και τα έξι γκολ παθητικό πολλά, για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει.
Γι’ αυτό και η Ομόνοια θα επιδιώξει μέσα από τα παιχνίδια που ακολουθούν να βελτιώσει την εικόνα της σε όλους τους τομείς. Το προσεχές παιχνίδι με τον Ερμή είναι το τρίτο εκτός έδρας. Η Ομόνοια μετρά μια νίκη επί της Αγίας Νάπας (2-1) και μια ήττα από τον Εθνικό (0-1). Ο συντελεστής τερμάτων 2-2.
Η ομάδα του Καϊάφα, λοιπόν, θα αναζητήσει πρωτίστως τη δεύτερη εκτός έδρας επιτυχία κι αν είναι δυνατό να αυξήσει τα γκολ ενεργητικό και να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Βεβαίως, αυτό για την ώρα τουλάχιστον είναι στα λόγια. Γι’ αυτό και η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών από τη θεωρεία να περάσουν στην πράξη.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa