ΑρχικήDaily NewsΔιπλό, για επανεκκίνηση!

Διπλό, για επανεκκίνηση!

Έχοντας για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ο Κώστας Καϊάφας, θα μπει στην τελική ευθεία, για την ετοιμασία της ομάδας, για τον σημαντικό αγώνα με τον Ερμή στο ‘Αμμόχωστος’.

Bet on Alfa

Ο Ζίγκι Μπατιμπαγκά, προπονήθηκε χτες κανονικά, άρα θα είναι στην 11αδα στον Κυριακάτικο αγώνα. Φανέλα βασικού προβάρει και ο Γκουλόν, με το ενδιαφέρον να μετατίθεται όσον αφορά την θέση που θα του ζητηθεί να αγωνιστεί. Αν δηλαδή θα πλαισιώσει τον Ρομαρίκ στο κέντρο της άμυνας (στην θέση του  Ρουνιέ), ή αν θα πάρει θέση στον άξονα, δίπλα από τον Μπεμπέ ή τον Οικονομίδη.

Ο Μαργκάσα θα είναι κανονικά στην αποστολή, με τον Αιγύπτιο Χάφεζ ωστόσο να έχει προς το παρόν προβάδισμα για την θέση του αριστερού μπακ. Ο Δημήτρης Χριστοφή, μάλλον θα είναι και αυτός στον πάγκο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει και μεγάλες πιθανότητες να έχει κάποια αγωνιστική παρουσία.

Εν πάση περιπτώσει, η σημερινή και η αυριανή ημέρα θα είναι οι πλέον καθοριστικές για την ολοκλήρωση του πλάνου, αφού το προπονητικό κέντρο στο Ηλίας Πούλλος είναι ήδη γεμάτο, με όλους τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στο χέρι πλέον της Τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών είναι η μοίρα της ομάδας. Οι δικαιολογίες έχουν στερέψει, μαζί και την υπομονή του κόσμου. Το διπλό αποτελεί επιτακτική ανάγκη και στο γήπεδο του αντιπάλου, καλούμαστε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη που θα επιτρέψει στην ομάδα να ανεβάσει στροφές και να ατενίσει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa