ΑρχικήDaily NewsΠρόστιμο για το 'κ@λόχαρτο'

Πρόστιμο για το ‘κ@λόχαρτο’

Το ότι αρκετοί διαιτητές και παρατηρητές είναι αρκετά ευαίσθητοι, όταν πρόκειται για παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι σε όλους γνωστό. Το να τιμωρείς μια ομάδα για ψύλλου πήδημα, δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά είναι μια πραγματικότητα που στην Κύπρο, ζούμε κάθε Σαββατοκυρίακο.
Δεν ξέρω σε τι μπορεί να αναφέρεται ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης, στην καταδικαστική του απόφαση εναντίων του σωματείου μας στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής εναντίων του Ερμή Αραδίππου, πέρα από την ρήψη ρολών, με την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο. Και το πιο σημαντικό… Στην τιμωρία, για προσωρινή διακοπή αγώνα η οποία ίσως να επέφερε και τη μεγαλύτερη χρηματική ποινή.
Αναμένουμε από το ΔΣ να ενημερώσει τον κόσμο, πριν τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα επί του ζητήματος. Να αναφέρει τα ποσά της τιμωρίας αλλά και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει η καταδίκη για την προσωρινή διακοπή.
Πιο κάτω οι καταδικαστικές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, εναντίων της ομάδας μας, για τον αγώνα Ερμής-ΟΜΟΝΟΙΑ.
Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για ρίψη αντικειμένων κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο
(β) για προσωρινή διακοπή του αγώνα για 1΄ λεπτό στο 11΄ λεπτό κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου ένεκα της ρίψης αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου πάνω στο δίχτυ κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – Ομόνοια/18.10.2015
Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο
Autoremarketing

Bet on Alfa