ΑρχικήDaily NewsΑδικούν τους εαυτούς τους

Αδικούν τους εαυτούς τους


Με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον Αποέλ, της ομάδας που κατά περίεργο τρόπο στα προηγούμενα ματς της έβαλε και τέσσερα, πέντε, έξι, μέχρι και εννιά γκολ. Ωστόσο, ντέρμπι ακόμη δεν κέρδισε, ενώ στην Ευρώπη δέχθηκε χαστούκια και δεν έκανε πειστική εμφάνιση.
Οι ρεπόρτερ Αποέλ όμως, αντί να εγείρουν αυτό το θέμα και να παρουσιάσουν τις αδυναμίες της ομάδας, οι οποίες είναι εμφανείς στα δυνατά παιχνίδια, κάνουν λόγο για «ομαδάρα» η οποία δεν ανταποκρίνεται σε παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους.
Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, λοιπόν, με την παρουσία τους στο «αιώνιο» ντέρμπι επιβεβαίωσαν πως οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασαν στο προηγούμενο διάστημα. Αδίκησαν τους εαυτούς τους και εφόσον το πάρουν λίγο εγωιστικά είναι σε θέση να συνεχίσουν σε ανάλογες εμφανίσεις σαν κι αυτές με τον Αποέλ.
Με την επάνοδο των Μπαντιμπάνγκα και Χριστοφή, η ομάδα θα γεμίσει και μπορεί να γίνει ακόμη πιο ισχυρή, με αυξημένες επιλογές στον πάγκο. Τι απομένει; Σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Το είχαμε επισημάνει και επί εποχής Καϊάφα, όμως ο Κύπριος προπονητής δεν το έκανε στον βαθμό που έπρεπε.
Παράλληλα, πέρα από την αγωνιστική παρουσία και το πάθος των παικτών, επιβάλλεται ο νέος προπονητής να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές. Να τους κερδίσει με την δουλειά του, τη συμπεριφορά του και να κερδίσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.
Ας ευχηθούμε ότι, ο διάδοχος του Καϊάφα θα καταφέρει τα πιο πάνω, αλλά και να περάσει άμεσα την φιλοσοφία του. Να μην χαθεί χρόνος, αφού η Ομόνοια είναι ήδη 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή και θα πρέπει να τρέξει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Έβγαλε τα ντέρμπι, ενώ οι άλλοι έχουν να παίξουν μεταξύ τους και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa