ΑρχικήDaily NewsΒαζέχα στην GoalNews: «Η δουλειά του μιλάει από μόνη...

Βαζέχα στην GoalNews: «Η δουλειά του μιλάει από μόνη της»

O Γιώργος Σαζείδης μεταφέρει μέσω της GoalNews μια πρώτη γεύση του τι εστί Μιλόγιεβιτς και Βαζέχα.

Bet on Alfa

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Ομόνοιας και θα έχει ως βοηθό του τον Κριστόφ Βαζέχα.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού γνωρίζει άριστα τον Σέρβο τεχνικό με τον οποίο υπήρξαν συμπαίχτες στο «τριφύλλι» της Αθήνας, ενώ για τέσσερα χρόνια παρακολουθούσαν μαζί τα μαθήματα για το δίπλωμα προπονητή UEFA PRO.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον Βαζέχα, ο οποίος εξέφρασε τη θέληση του να εργαστεί στην Ομόνοια και μένει να έρθει στην Κύπρο (σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Μιλόγεβιτς θα φθάσει αύριο στο νησί μας). «Φυσικά και με ενδιαφέρει να εργαστώ στην Ομόνοια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε για τον φίλο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είπε: «Η δουλειά του σε μία μέτρια ομάδα, όπως η Τσουκαρίσκι, μιλά από μόνη της. Πήρε το κύπελλο και την έβγαλε στην Ευρώπη, όπου αποκλείστηκε από την Καμπάλα. Αυτό είναι δείγμα ότι το έργο του είναι πολύ καλό».

Σε ό,τι αφορά στη φιλοσοφία του Σέρβου προπονητή, τόνισε πως «αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο». Ακολούθως τον ρωτήσαμε αν γνωρίζει κάτι για την Ομόνοια και αυτός απάντησε: «Είναι μία μεγάλη ομάδα και θέλω να δουλέψω εκεί». Και κατέληξε χαριτολογώντας: «Ξέρω ότι έχει έμβλημα το τριφύλλι όπως και ο Παναθηναϊκός».

Ο Βαζέχα αναμένεται να είναι ο μοναδικός συνεργάτης του Μιλόγεβιτς που θα έρθει μαζί του στην Κύπρο. Στο τεχνικό τιμ μάλλον παραμένουν οι Άκης Ιωακείμ, Παύλος Κίναν (γυμναστής), Χριστόφορος Λοΐζου (προπονητής τερματοφυλάκων), ενώ αποχωρεί ο Μιχάλης Σεργίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa