clue

«Ε, και τι έγινε.»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδειξε από την αρχή πως ξέρει που έρχεται, ποια ομάδα αναλαμβάνει, ποιοι είναι οι στόχοι της και οι απαιτήσεις του κόσμου της. Γνωρίζει το τεράστιο μέγεθος της Ομόνοιας, κι ας περνά μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της.

«Ε, και τι έγινε.», σαν να έλεγε ο Σέρβος προπονητής όταν με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο του επισημάνθηκε πως η Ομόνοια είναι 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Όπως τόνισε, δεν τον αγχώνει το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε μακριά από την κορυφή, προσθέτοντας πως το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 10η αγωνιστική.

Λόγια που βγάζουν μια σιγουριά για τη δουλειά που θα επιτελέσει, την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας βάσει βίντεο που είδε, αλλά και νοοτροπία νικητή. Ο Μιλόγεβιτς δεν ήρθε για να παραδοθεί, αλλά για να βγει νικητής. Να τα βάλει με όλους και να κερδίσει όσο το δυνατό περισσότερες μάχες.

Άλλωστε, μέσα από σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πολλά. Από τη στιγμή που ο Σέρβος πιστεύει στις δικές του δυνατότητες, μένει να κερδίσει τους παίκτες του με την δουλειά του. Να πάρει το μάξιμουμ από τον καθένα τους και να τους εμπνεύσει. 

Εφόσον το πετύχει το μέλλον της Ομόνοιας θα είναι ευοίωνο. Ο χρόνος θα το δείξει και όπως επισημάναμε πολλές φορές, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Η παρουσία της ομάδας και τα αποτελέσματα θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τα πιο πάνω.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Τελευταία προπόνηση στο γήπεδο όπου θα κριθεί η...
Απάντησε για Ντιονί, Οντουμπάτζο και Τάνκο ο Μπεργκ…
LiveStreaming: Η δημοσιογραφική του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Καϊράτ...
Οριστικά εκτός ο Ζιορζινιο από το αυριανό παιχνίδι