ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντρέ Σκέμπρι:"Δεν ξέρω γιατί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είμαι τόσο...

Αντρέ Σκέμπρι:”Δεν ξέρω γιατί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είμαι τόσο άτυχος”

O Αντρέ Σκέμπρι βραβεύτηκε  από τον ΠΑΣΠ  για το SUPERFOODS-PASP Top Goal της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά την βράβευση του ο Μαλτέζος επιθειτκός της ομάδας μας πρόεβει στις ακόλουθες δηλώσεις:
Αντρέ, συγχαρητήρια για το βραβείο του καλύτερου τέρματος της όγδοης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Πως αισθάνεσαι για αυτό;
«Εκτιμώ πολύ το βραβείο αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συν ποδοσφαιριστές μου. Δεν παίζω μόνο για τον εαυτό μου, είναι ομαδικός παίχτης και πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου και για αυτό αφιερώνω αυτή την βράβευση σε αυτούς».
Υπάρχει καινούργιος προπονητής στην Ομόνοια, φυσικά και υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Τι θα ήθελες να δηλώσεις για αυτό;
«Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να αποφασίσω σχετικά με τον προπονητή. Ναι πιστεύω ότι ήρθε ο καινούργιος προπονητής, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, καθώς κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει όπως μας βοήθησαν και οι άλλοι προπονητές».
Τι θα ήθελες να σχολιάσεις σε σχέση με την απόδοση σου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
«Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν σκόραρα. Δεν ξέρω γιατί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είμαι τόσο άτυχος. Θυμάμαι στην περσινή χρονιά, στα τελευταία λεπτά βρήκα το δοκάρι με κεφαλιά. Αυτή την φορά δεν σκόραρα, αλλά δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα προσπαθήσω να σκοράρω στα επόμενα παιχνίδια».
Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Άρη, φυσικά ο στόχος σας είναι η νίκη . Τι θα ήθελες να σχολιάσεις;
«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ο Άρης κέρδισε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και για αυτό πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα».
Τι θα ήθελες να δηλώσεις για την κλήση σου στην εθνική ομάδα της Μάλτας;
«Με την εθνική ομάδα πάντα είναι τιμή για τον κάθε ποδοσφαιριστή ν’ αγωνίζεται για την χώρα του. Δεν είναι εύκολο, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας δεν είναι επαγγελματίες. Όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όπως η Ιταλία είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αλλά όπως είπε είναι ευχαρίστηση να αγωνίζομαι για την χώρα μου».
Τέλος, θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους οπαδούς σας; 
«Φυσικά είναι οι καλύτεροι οπαδοί της Κύπρου. Θα ήθελα να τους παροτρύνω να μην σταματήσουν την υποστήριξη τους παρόλο που είμαστε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύω ότι στις επόμενες εβδομάδες δεν θα παραμείνουμε εκεί. Ελπίζω να μας βοηθήσουν και να μας υποστηρίζουν κάθε μέρα».


Autoremarketing

Bet on Alfa