«Ταύρος» ο Γκουλόν, πάει Λεμεσό!
Η ενόχληση που ένιωσε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ερόλντ Γκουλόν και είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να ακολουθήσει θεραπεία, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Ο θηριώδης Γάλλος μεσοαμυντικός προπονήθηκε χθες και έθεσε εαυτόν στην τεχνική ηγεσία.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν χάνει με τίποτα το ματς με τον Άρη την Κυριακή στο Τσίρειο. Αποτελεί σημαντική μονάδα για την ομάδα μας και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα μετακινηθεί εκ νέου στην μεσαία γραμμή.
Στην άμυνα αναμένεται να επανέλθει ο Ρούνιε, εκτός κι αν ο Μιλόγεβιτς προτίθεται να μετακινήσει τον Λομπζιανίντζε ως στόπερ και στο δεξί άκρο της άμυνας πάρει θέση κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Σενάριο πιθανό, όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Όσο αφορά στην επίθεση, υπάρχουν αυξημένες επιλογές αφού ο Μπαντιμπάνγκα είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Χριστοφή κι ας ετοιμάζει βαλίτσα για το Μόναχο, στο οποίο θα μεταβεί τη Δευτέρα.
Ο πρώτος έχει αυξημένες πιθανότητες να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, παρόλο που η τριπλέτα, Κιρμ, Σέρινταν και Σκέμπρι έχει την πρώτο λόγο. Η απόφαση ανήκει στον Σέρβο προπονητή και ενδέχεται στη σημερινή προπόνηση να καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Πάντως, ο Μιλόγεβιτς είναι προπονητής που του αρέσει οι εξτρέμ του να είναι γρήγοροι, δυνατοί και διεισδυτικοί και είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλειάδα επιλογών.






