Είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με έξι γκολ και σε τέσσερα ματς πήρε την ομάδα της Λάρνακας από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη.
Ο Αντρέ Άλβες, το καλοκαίρι όταν προτάθηκε στην ομάδα μας, μας έπεφτε λίγος και η Ομόνοια ουσιαστικά αγωνίζεται χωρίς κλασικό σέντερ φορ.
Αν είναι δυνατό να είναι ελεύθερος ένας δοκιμασμένος ποδοσφαιριστής, που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την Ομόνοια, ήταν πρόθυμος να επανέλθει, κι όμως του κλείσαμε την πόρτα.
Πραγματικά είναι πράγματα που συμβαίνουν τα οποία προκαλούν απορίες και προβληματισμό. Ο Βραζιλιάνος στην προηγούμενη θητεία του πέτυχε 16 γκολ με το τριφύλλι στο στήθος και έδειξε πως έχει το εύκολο γκολ κι ας άργησε να πάρει μπρος.
Και τώρα, στην ΑΕΚ, άργησε να πετύχει το πρώτο του γκολ, όμως όταν πήρε φόρα σε κάθε ματς σχεδόν σκοράρει. Πρόκειται για ικανό επιθετικό, ποδοσφαιριστή ψυχολογίας, όπως είναι οι πλείστοι Βραζιλιάνοι.
Ο άνθρωπος βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 9ης αγωνιστικής και δεν ξέχασε την Ομόνοια. «Μου αρέσει πολύ η Ομόνοια», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την εκτίμησή του προς την ομάδα μας.
Κάποιες κινήσεις που έγιναν και άλλες που δεν έγιναν, φανερώνουν πως κάποιοι «εγκλιμάτισαν», με αποτέλεσμα σήμερα να. υποφέρει η ομάδα σε κάποιες θέσεις. Πιο τρανταχτά παραδείγματα η έλλειψη του εύκολου γκολ, αλλά και επιλογών στην άμυνα.






