ΑρχικήDaily NewsΧωρίς Χριστοφή, μάλλον και Μαργκάσα

Χωρίς Χριστοφή, μάλλον και Μαργκάσα


Με τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της θα υποδεχθεί η Ομόνοια το Παραλίμνι αύριο το απόγευμα στο ΓΣΠ (16:00). Μετά τον Ρούνιε που ως γνωστόν θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 βδομάδες, ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει και τον Χριστοφή και εκτός απροόπτου και τον Μαργκάσα.
Συγκεκριμένα, ο Χριστοφή επέστρεψε χθες βράδυ στην Κύπρο από το Μόναχο, εκεί όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας σε εξειδικευμένο κέντρο. Ο γιατρός που τον παρακολούθησε του συνέστησε μερικές μέρες ξεκούρασης, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός από το αυριανό ματς. Ωστόσο, ενδέχεται να είναι στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.
Όσο αφορά στον Μαργκάσα, αν και αισθάνεται πολύ καλύτερα δεν είναι απόλυτα έτοιμος και παρόλο που αναμένεται να είναι στην αποστολή δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν τίθεται θέμα η τεχνική ηγεσία να ρισκάρει συμμετοχή του.
Με τα πιο πάνω δεδομένα, ο Μπαντιμπάνγκα αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Χριστοφή που αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με τον Άρη.
Στην άμυνα, τη θέση του Ρούνιε, είτε θα πάρει ο Λομπζιανίντζε, είτε ο Γκουλόν. Στο πρώτο σενάριο, θα διατηρηθεί ο Ράμος στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο δεύτερο, θα παίξει ο Γεωργιανός στη φυσική του θέση (δεξί μπακ) και στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Μπεμπέ. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό με την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει αύριο ο Μιλόγεβιτς

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa