ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤιμωρία μαμούθ για τον Παναθηναϊκό

Τιμωρία μαμούθ για τον Παναθηναϊκό

Μετά την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στην «πράσινη» διοίκηση για τα επεισόδια της Λεωφόρου, έρχεται και δεύτερη «καμπάνα» που θα τινάξει στον αέρα τα ταμεία της ομάδας!

Bet on Alfa

Σα βόμβα έσκασε στον Παναθηναϊκό η ανακοίνωση της ποινής για τα επεισόδια στη Λεωφόρο στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσε η Super League, οι Πράσινοι τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 190.000 ευρώ, αφαίρεση τριών βαθμών, ενώ έχασαν το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στα χαρτιά με 3-0.

Ωστόσο, δεν αναμένεται να σταματήσουν εκεί οι αρνητικές συνέπειες για τον Παναθηναϊκό, καθώς η μη διεξαγωγή του ντέρμπι αναμένεται να φέρει κι άλλη βαριά τιμωρία για την «πράσινη» ΠΑΕ, αυτή τη φορά από τη NOVA.

Το συνδρομητικό κανάλι έχει βάλει ειδικές ρήτρες στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοργανώτρια αρχή για κάθε ματς πρωταθλήματος που δε γίνεται.

Επειδή, λοιπόν, το πιο εμπορικό παιχνίδι της σεζόν δε διεξήχθη με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, οι Πράσινοι καλούνται να την πληρώσουν με ένα… φέσι που θα αγγίζει τα 300.000 ευρώ!

Με την ανακοίνωση της απόφασης ότι το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κρίθηκε στα χαρτά, ενεργοποιείται αυτόματα η συγκεκριμένη ρήτρα και το ποσό που προαναφέραμε θα αφαιρεθεί από τα χρήματα που είναι να παίρνει φέτος το Τριφύλλι από το συνδρομητικό κανάλι.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa