ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠοδοσφαιρικός πολιτισμός (;)

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός (;)

Ντροπή και αηδία μας προκαλούν ενέργειες όπως αυτή του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ  Ντε Βινσέντι στο ψεσινό ντέρπυ με τον Απόλλωνα, ο οποίος διαμαρτυρόμενος προς τον διαιτητή για μη καταλογισμό πέναλτυ υπέρ του, προέβει σε άσεμνη χειρονομία κατά του διαιτητή.

Bet on Alfa

Τι και αν η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με την εφαρμογή του μέτρου της Loyalty  card (απομονώνοντας τα ταραχοποιά στοιχεία) θεωρεί  ότι το άθλημα επιτέλους μπορούν να το απολαμβάνουν οικογένειες και παιδιά, εντούτοις το ποδοσφαιρικό ήθος που προέβαλε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ψες, αναιρεί τα πάντα. Ο Ντε Βινσέντι οφείλει κατ’ αρχήν να απολογηθεί προς την μάζα του κόσμου που παρακολούθησε το ψεσινό ντέρπυ και να κακίσει πρώτος την πράξη του.

Από την άλλη δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και η στάση του διαιτητή ο οποίος δέχεται την χειρονομία μπροστά στα μάτια του και γυρίζει αμέριμνος ξανά και ακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα. Για του λόγου το αληθές είναι πολύ διαφωτιστικό το πιο κάτω βίντεο.

Ελπίζουμε επίσης πως ο  πειθαρχικός εισαγγελέας θα επιληφθεί της υπόθεσης όπως έγινε με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για τις ενέργειες τους στον διακοπέντα αγώνα με την Ανόρθωση…

Autoremarketing

Bet on Alfa