ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ακόμα μια χρονιά τα ίδια και τα ίδια! Ακόμα μια χρονιά το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας! Αυτή η κολόνια κρατά για πάνω από μια δεκαετία!

Bet on Alfa

Ως ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ site που μοναδικό του γνώμονα έχει το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουμε κουραστεί πλέον να ασχολούμαστε και να αναλύουμε αυτό το ζήτημα! Και σε αυτό τον κατήφορο που οδηγούν το Σωματείο μας δεν θα ακολουθήσουμε κανένα από τα δύο στρατόπεδα!

Από εδώ και στο εξής η γραμμή την οποία θα ακολουθήσουμε θα είναι μια και μοναδική! Θα παραθέτουμε τις απόψεις και τις εισηγήσεις μας για την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Για να δούμε επιτέλους αυτό δύσμοιρο Σωματείο να αναγεννάται  και να μπαίνει σε τροχιά ανάκαμψης! Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ ως οικοδόμημα έχει μια και μόνο επιλογή! Να ακολουθήσει το δρόμο της ανοικοδόμησης του ποδοσφαιρικού τμήματος! Η στελέχωση όλων των πόστων με ανθρώπους επαγγελματίες οι οποίοι θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό αλλά και για οτιδήποτε αφορά την ομάδα είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία! Η πρόσληψη  τεχνικού διευθυντή μάλιστα πρέπει να γίνει άμεσα! Εδώ και τώρα!

Από εκεί και πέρα το οικονομικό πρόβλημα είναι εκεί και δεν πρέπει να το ξεχνάμε δευτερόλεπτο. Και χωρίς πλάνο για οικονομική εξυγίανση, το πρόβλημα θα είναι εκεί για αρκετά χρόνια ακόμα! Μάλιστα αν συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, ίσως υπάρξει και επιδείνωση του προβλήματος, πράγμα που θα θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια την ύπαρξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Η διάδοχη κατάσταση που θα αναλάβει τον ερχόμενο Ιούνη (ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή) τα ηνία του Σωματείου μας, επιβάλλεται να γνωρίζει το συντομότερο δυνατό τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα (χρέος, παλιές οφειλές, διάρκεια και ύψος των συμβολαίων του υφιστάμενου ρόστερ). Είναι επιτακτική ανάγκη όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν να ενημερωθούν άμεσα από το παρόν Δ.Σ, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος να διαμορφωθεί και να παρουσιαστεί ένα σωστό πλάνο στα μέλη του Σωματείου μας!

Τέλος αφήνουμε τελευταίο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Τον πράσινο λαό που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στο Σωματείο μας. Αυτές τις ώρες χρειάζεται καθαρό μυαλό από όλους! Η συσπείρωση γύρω από την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ! Καταλαβαίνουμε την πικρά και την απογοήτευση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, όμως ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή, και αυτό θα το κάνουμε μόνο αν βρούμε την δύναμη να νικήσουμε τον πόνο μας και να κρατήσουμε την κρίση μας σε λογικά πλαίσια και την ψυχή μας αγέρωχη!

Autoremarketing

Bet on Alfa