ΑρχικήDaily NewsΨηλά ο πήχης για τον στόπερ

Ψηλά ο πήχης για τον στόπερ

Προτεραιότητα για τον Μιλόγεβιτς, εφόσον όλα εξελιχθούν καλώς με τον Ρούνιε (είναι θέμα χρόνου να επεκταθεί η συνεργασία με την Ομόνοια), είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ανασταλτικού μέσου.
Ιδιαίτερα για την πρώτη περίπτωση, όπως πληροφορούμαστε, ο Σέρβος τεχνικός έθεσε ψηλά τον πήχη. Θέλει ποδοσφαιριστή ποιότητας, που θα έλθει και θα κάνει τη διαφορά. Βρίσκεις, όμως, τέτοια περίοδο τέτοιο ποδοσφαιριστή; Θα το παλέψει ο προπονητής για να πετύχει τον στόχο του.
Βασικό κριτήριο που έχει τεθεί είναι η ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή. Να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Ακόμη να είναι γρήγορος και να είναι μαχητής, όπως είχε πει και ο Μιλόγεβιτς μετά το ματς με το Παραλίμνι.
Η αναζήτηση του εκλεκτού επικεντρώνεται σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Μάλιστα, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί οι μετεγγραφικοί στόχοι και απομένει να βρεθεί η φόρμουλα απόκτησής τους. Δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού, αφού αυτή η περίοδος είναι δύσκολη να βρεις αυτό που θέλεις και ο ποδοσφαιριστής να είναι ελεύθερος.
Τα ίδια ισχύουν περίπου και για τον ανασταλτικό μέσο. Στόχος είναι όπως επιτευχθεί συμφωνία το συντομότερο, ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα από τις αρχές Ιανουαρίου.

Bet on Alfa

Τέλος, δεν πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα η ομάδα να κινηθεί και για δεξιό οπισθοφύλακα. Μπορεί ο Αντρέας Δημητρίου να προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνος σήμερα, σχετικά με την τιμωρία του Ούτσα Λομπιανίτζε, όμως ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς ‘τα έχει πάρει στο κρανίο’ με τον Γεωργιανό… Θεωρεί την συμπεριφορά του απαράδεκτη, ενώ και η αγωνιστική του παρουσία είναι προβληματική… Δεδομένο αποτελεί ότι δεν έχουν τελικές παρθεί αποφάσεις, αλλά η κλεψύδρα για τον ποδοσφαιριστή, έχει αρχίσει να αδειάζει με πιο γρήγορους ρυθμούς…

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa