ΑρχικήDaily NewsΟ «12ος» μόνη ποτέ δεν την αφήνει

Ο «12ος» μόνη ποτέ δεν την αφήνει

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα που δείχνει ότι έχει φτιάξει μια καλή ομάδα. Μέσα στην έδρα της είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, νιώθουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα και από εμάς ζητούν να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι θέλουν τον κόσμο δίπλα τους, θέλουν να δουν την κερκίδα κατάμεστη αφού όπως λένε θα είναι ένα πολύ σημαντικό στήριγμα γι’ αυτούς».
Λόγια του Ανδρέα Δημητρίου χθες στον «Άστρα». Οι ποδοσφαιριστές ζητούν τον κόσμο δίπλα τους. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Ήταν και με το παραπάνω το στήριγμά τους. Εντούτοις, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά τους τον απογοήτευσαν.
Οι οπαδοί της Ομόνοιας, οι πιο πιστοί από κάθε άλλοι, κάτι που φανερώνουν τα εισιτήρια στον Α’ Γύρο, θα είναι και αύριο στο «Αμμόχωστος». Γιατί τον κόσμο, η Ομόνοια είναι ΙΔΕΑ! Απομένει και οι ποδοσφαιριστές να βάλουν λίγο πάθος στο παιχνίδι τους γι’ αυτό τον κόσμο.
Οπόταν, η απάντηση στους ποδοσφαιριστές στην επιθυμία τους ο κόσμος να είναι δίπλα τους στον αυριανό αγώνα, είναι ότι θα είναι και πάλι εκεί. Δεν τους εγκαταλείπει και αναμένει υπομονετικά καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Να χαμογελάσει επιτέλους και να τονωθεί το ηθικό του, αναμένοντας ότι η συνέχεια θα είναι αυτή που όλοι προσδοκούν.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa