ΑρχικήDaily NewsΣηκώνει κεφάλι, να δει τον ήλιο

Σηκώνει κεφάλι, να δει τον ήλιο

«Σηκώνουμε κεφάλι», είναι το σύνθημα που έδωσε το σωματείο μέσω του λογαριασμού της Ομόνοιας στο Facebook, για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (18:00). Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει η Ομόνοια να δει ψηλά και τον ήλιο να ανατέλλει. Όπως είπε και ο Μιλόγεβιτς, μετά την βροχή έρχεται ο ήλιος.
Τόσο ο προπονητής, όσο και ο κόσμος της ομάδας αναμένει ότι θα δει τον ήλιο από σήμερα. Άλλωστε, επιβάλλεται, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Η Ομόνοια μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου είναι στο -13 από την κορυφή.
Η επιτυχία αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Μόνο έτσι θα ελπίζει η ομάδα μας σε ένα καλύτερο αύριο. Και δεν είναι μόνο οι βαθμοί σήμερα, αλλά με νίκη θα κερδίσει και την ηρεμία της, αφού η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Μόνο με αυτό τον τρόπο η Ομόνοια θα κοιτάξει μπροστά.
Οι πράσινοι πάνε στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας έχοντας για σύμμαχο την παράδοση, ενώ με νίκη θα ξεπεράσουν την αντίπαλό τους στη βαθμολογία. Υπάρχουν πολλά κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές και ο κόσμος αναμένει πως θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, θα βγάλουν θέληση και πάθος.
Όσο αφορά στο πλάνο του Μιλόγεβιτς, οι αλλαγές για άλλη μια βδομάδα είναι δεδομένες. Ο Δημητρίου αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο στην άμυνα αντί του τιμωρημένου Λομπζιανίτζε. Εάν ο Ρούνιε είναι απόλυτα έτοιμος (είναι στην αποστολή) θα πάρει εκ νέου θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του Γκουλόν, αλλιώς θα διατηρηθεί ο Γάλλος. Ρομαρίκ και Χαφέζ θα συμπληρώσουν την τετράδα στην άμυνα.
Στην μεσαία γραμμή δεν αναμένονται αλλαγές. Η τριάδα Μαργκάσα, Οικονομίδης, Ασίς αναμένεται να διατηρηθεί. Στην επίθεση, ο Σκέμπρι θεωρείται ο σίγουρος και τις άλλες δυο θέσεις διεκδικούν από τους Μπαντιμπάνγκα και Κιρμ, οι Σέρινταν και Ρουσιάς.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa