ΑρχικήDaily NewsO απόντας Μπεμπέ και οι πέντε «υπό απειλή»

O απόντας Μπεμπέ και οι πέντε «υπό απειλή»

Οι Χριστοφή, Φιλιώτης λόγω τραυματισμού, ο Λομπζιανίντζε που είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση μετά από εισήγηση του προπονητή, αλλά και ο «κιτρινισμένος» Μπεμπέ, είναι οι απουσίες της Ομόνοιας στο σημερινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (18:00).
Ο Μπεμπέ με την άδικη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με την ΑΕΛ, στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της Ομόνοιας, θα χάσει το σημερινό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του μια ποιοτική επιλογή.
Παράλληλα, άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι στο όρριο των κίτρινων καρτών και ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσουν το επόμενο ματς με τον Άρη αν αντικρίσουν άλλη μια κάρτα σήμερα.
Πρόκειται για τους Ρομαρίκ, Χαφέζ, Ράμος, Σέρινταν και Οικονομίδη που έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Παρόλο που προέχει η επιτυχία σήμερα, θα είναι ευχής έργον να αποφύγουν την τέταρτη κίτρινη κάρτα που θα τους στερήσει την παρουσία στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής. Ας ευχηθούμε ότι και ο Τράττος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενός σημαντικού αγώνα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa