ΑρχικήDaily NewsΝούνο Ασίς, υποκλίνομαστε και πάλι!

Νούνο Ασίς, υποκλίνομαστε και πάλι!

Τέτοιος παίκτης σ’ αυτή την ηλικία (38χρονών) δεν υπάρχει άλλος! Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Σε κάθε ματς τρέχει σαν έφηβος, ξεχωρίζει σαν η μύγα στο γάλα, κάνει μαγικά, σκοράρει, εντυπωσιάζει.
Ο Νούνο Ασίς είναι πολυτέλεια για την Ομόνοια ακόμη και στα 38 του, πολυτέλεια για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Κάνει τους αντιπάλου του να φαίνονται πολύ μικροί απέναντί του, πολλές φορές τους αφήνει εκτεθειμένους.
Στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ξεχώρισε. Σαφώς και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά η πολλοστή. Τα έκανε όλα και πάλι. Πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε σε μια σπουδαίας σημασίας επιτυχία. Το ευχάριστο είναι ότι τον ακολούθησαν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του σε μεγάλο βαθμό και επιτεύχθηκε ο στόχος στο «Αμμόχωστος».
Το γκολ που πέτυχε στο τέλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα της όλης προσπάθειας και παρουσίας του Ασίς. Ένα γκολ που το πανηγύρισε σαν τρελός, σαν μικρό παιδί! Λες και πρώτη φορά σκόραρε. Και να μην ξεχνάμε και τις δύο ασίστ (μια στον Κιρμ, που καταγράφηκε και μία στον Σκέμπρι που την έφαγε ο Χρίστου).

Bet on Alfa

Ο Ασίς θέλει ένα τίτλο με την Ομόνοια. Το πρωτάθλημα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, ας είναι το κύπελλο.

Είναι ξεκάθαρο πως, η παρουσία του Ασίς αποτελεί βαρόμετρο για την εμφάνιση της Ομόνοιας και γενικά την πορεία της. Ας τον βοηθήσουν στη συνέχεια οι συμπαίκτες του, να τον ακολουθήσουν και να δείχνουν το ίδιο πάθος για τη νίκη. Με αυτό τον τρόπο η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει σ’ ένα καλύτερο αύριο.
Νούνο Ασίς, υποκλίνομαστε για άλλη μια φορά. Είσαι παικταράς!

Autoremarketing

Bet on Alfa